Pregledajte tijek 7. izdanja PMBOK vodiča, 18 PDU -a, obnovite PMP

Analiza 7. izdanja PMBOK vodiča: Pobjeda 18 PDU -a za obnovu vašeg PMP certifikata

Saznajte sadržaj 7. izdanja PMBOK -a i poboljšajte svoje vještine upravljanja projektima

Napokon je stiglo dugo objavljeno 7. izdanje vodiča PMBOK, donoseći sveobuhvatno ažuriranje u svijetu upravljanja projektima. U ovom ćete tečaju imati priliku zaroniti u glavne koncepte vodiča, uključujući izraze upravljanja projektima, sustave isporuke vrijednosti, principe upravljanja projektima i domene upravljanja projektima.

Poučen poznati stručnjak za upravljanje projektima Michael Thompson, ovaj tečaj nudi jedinstveno iskustvo učenja koje će ga izjednačiti sa znanjem i vještinama potrebnim za izvrsnu karijeru u upravljanju projektima. Sa preko 60 certifikata u svom nastavnom planu i programu, Michael je uspješno orijentirao tisuće profesionalaca prema certifikatu PMP -a kroz svoje knjige i tečajeve.

Bez obzira jeste li iskusni stručnjak za certifikat za PMP ili netko tko je proučavao prethodne verzije PMBOK vodiča, sedmo izdanje donosi novu perspektivu koja se odnosi na sve vrste projekata, bilo tradicionalnih, agilnih ili hibrida. Kada se upišete na ovaj tečaj, dobit ćete dublje razumijevanje svojih dionika i naučiti kako uspješno isporučiti projekte u raznim domenama.

Pored toga, kada završite ovaj tečaj, osvojit ćete 18 PDU -a koji se mogu koristiti za obnovu vašeg PMP certifikata. Da biste to postigli, morat ćete gledati sve video lekcije i dovršiti tri navedena zadatka.

Istaknute tečajeve:
– 5 sati sveobuhvatnog video sadržaja
– 3 zanimljiva zadaća

Što ćete naučiti:
– Zaradite 18 PDU -a za obnovu vašeg PMP certifikata
– Savladajte principe upravljanja projektima
– Istražite domene upravljanja projektima
– Upoznajte se s osnovnim uvjetima upravljanja projektima

Pridružite nam se danas i donesite svoje vještine upravljanja projektima na nove razine uz 7. izdanje PMBOK vodiča. Unesite sada i otključajte svoj potencijal za uspjeh!

Scroll to Top