Tečaj upravljanja projektima s proljetnim P6

“” ”

Upravljanje projektima s proljetnim P6

Dobrodošli na internetski tečaj treninga

Dobrodošli na internetski tečaj za upravljanje projektima s Primavera P6. Ovaj se tečaj usredotočuje na praktičnu primjenu upravljanja projektima pomoću Primavera P6, verzije 8.3 ili višeg softvera. Tečaj, koji je CEM Solutions prethodno predavao više od 10 godina, sada je dostupan na mreži radi praktičnosti studenata i profesionalaca.

Tečaj orijentiran na polje

Ovaj je tečaj osmišljen kako bi pružio stvarne primjere i sveobuhvatan projekt za bolje razumijevanje i praksu. Ako radite u velikoj tvrtki ili maloj/srednjoj tvrtki ili ako ste novi u upravljanju projektima i proljeće, ovaj tečaj pokriva sve glavne koncepte potrebne. Naučit ćete kako organizirati projekte, kontrolirati pristup projektima, upravljati resursima i učinkovito planirati i kontrolirati projekte.

Poboljšajte svoje vještine upravljanja projektima

Nakon uspješnog završetka ovog tečaja moći ćete razviti raspored, ažurirati ih i nadzirati, kontrolirati raspored, generirati izvješća, dodijeliti troškove i resurse, razviti novčane tokove i S krivulje te učinkovito nadzirati i kontrolirati troškove i resurse. Pored toga, dobit ćete dublje razumijevanje različitih zanimljivih koncepata upravljanja projektima.

Što ćete naučiti

Kada pohađate ovaj tečaj, naučit ćete kako:

– Planirati, nadzirati i kontrolirati vrijeme, troškove i resurse projekta za postizanje ciljeva projekta.

Pridružite nam se sada i poboljšajte svoje vještine upravljanja projektima s proljetnim P6!

Scroll to Top