Agile PM tečaj 402 – Agile upravljanje projektima na poslovnoj razini

Tečaj za upravljanje agilnim projektima u poslovnoj razini

Napravite agilni rad na poslovnoj razini

Važno: Ovaj je tečaj dio sveobuhvatnog kurikuluma koji se sastoji od sedam tečajeva. Ovaj je tečaj sedma serije i trebalo bi ga obaviti u nizu. Molimo završite preduvjet tečajeve prije upisa na ovaj tečaj.

Statistika tečaja: Više od 125.000 studenata upisanih na moje tečajeve! Za moje tečajeve bilo je preko 7.000 5 -zvijezdanih recenzija!

Zaradite PDU -ove: Studenti koji uspješno završe ovaj tečaj imaju pravo na 3,25 PDU -a u PMI kreditima za nastavak obrazovanja. Upute za traženje PDU -a bit će pružene u posljednjoj lekciji tečaja.

Kvalificirajte se za PMI-ACP certifikat: Završetak sedam tečajeva u ovoj seriji ispunit će 21-satni zahtjev za obuku za certifikat PMI-ACP.

Jamstvo za povrat novca: Isprobajte ovaj tečaj i ako niste zadovoljni primljenim iznosom, samo pošaljite e -poštu našem timu za podršku u roku od 30 dana kako biste dobili 100%povrat novca.

Sažetak tečaja: Nabavite vještine za vođenje velikih i složenih projekata na poslovnoj razini i provođenje agilnih transformacija na poslovnoj razini koje su usklađene s komercijalnim ciljevima tvrtke. Ovaj je tečaj osmišljen za starije rukovoditelje projekata i programe koji traže dublje razumijevanje naprednih tema u Agile Business Management na poslovnoj razini. Naučite kako uspostaviti prave ljude, procese i alate za vođenje projekata i programa visokih performansi ili igrati vodeću ulogu u agilnoj poslovnoj transformaciji.

Posebna napomena: Ovaj je tečaj dio sveobuhvatnog kurikuluma namijenjenog razvoju vještina potrebnih za ulogu visokog pogodnog upravljanja projektima. Preporučuje se napraviti cjeloviti životopis u sljedećem redoslijedu:

1. Agile PM 101 – Otkrivanje istine o Agile vs. Slap
2. Agile PM 102 – Istraživanje budućnosti Agilnog upravljanja projektima
3. Agile PM 201 – Dobivanje dubljeg razumijevanja Agile
4. Agile PM 202 – Uvod u agilno upravljanje projektima
5. Agile PM 301 – Dominantno upravljanje agilnim projektima
6. Agile PM 401 – Napredno Agile upravljanje projektima
7. Agile PM 402 – Upravljanje agilnim projektima poslovne razine

Studenti koji završe sedam tečajeva dobit će potvrdu o završetku koju je potpisala Akademija Akademija za upravljanje agilnim projektima. Pored toga, cijeli kurikulum ispunjava 21-satni zahtjev za obuku za certifikat PMI-ACP.

PMI-ACP tečaj certifikata

Pored gore navedenog nastavnog plana i programa, dostupan je i neobavezni tečaj za studente zainteresiran za PMI-ACP certifikat:

-Kako se pripremiti za PMI-ACP certifikat: Ovaj je tečaj osmišljen kako bi nadopunio životopis i pomogao studentima da se pripreme za PMI-ACP certifikat.

Agile nastavni plan i program poslovanja

Postoji i sažeta verzija kurikuluma posebno dizajniranog za poslovne profesionalce koji su uključeni u agilne projekte, uključujući vlasnike proizvoda, poslovne sponzore i poslovne analitičare:

– Uvod u agilno poslovno upravljanje
– Dominirajući agilno poslovno upravljanje
– Poslovna razina Agile poslovno upravljanje

Napomena: Ovi agilni tečajevi za upravljanje poslovanjem sažetak su verzija tečaja za upravljanje projektima, tako da nije potrebno obaviti i jedno i drugo.

Što ćete naučiti:

– Razviti uobavljeno razumijevanje načela i praksi poslovnog upravljanja na poslovnoj razini.
– Provedite ljude, procese i alate za uspješnu provedbu agilnog upravljanja projektima na poslovnoj razini.
– Prepoznajte ulogu Ureda za upravljanje projektima (PMO) u modernoj strategiji upravljanja poslovnim projektima.
– Pripremite menadžere/programe projekata za vođenje agilnih transformacija koje su usklađene s komercijalnim ciljevima tvrtke.

Scroll to Top