Agile PM tečaj 301 – dominirajući agilnim upravljanjem projektima

“” ”

Agile PM 301 – Dominirajući Agile Upravljanje projektima

Saznajte kako integrirati agilno i tradicionalno upravljanje projektima za prilagodljivi pristup upravljanju projektima

Evaluacija: 4.4 od 55180 recenzija
7 sati ukupno
66 predavanja
Sve razine

Saznajte kako integrirati agilno i tradicionalno upravljanje projektima za prilagodljivi pristup upravljanju projektima

Važno: Ovaj je tečaj dio sveobuhvatnog kurikuluma koji se sastoji od sedam tečajeva (pogledajte detalje u nastavku). Ovaj je tečaj peti tečaj u nizu i trebao bi ga obaviti u nizu. Molimo završite preduvjet tečajeve prije upisa na ovaj tečaj.

Statistika tečaja: Više od 125.000 studenata upisanih na moje tečajeve! Više od 7.000 recenzija 5 -Stara na mojim tečajevima!

Zaradite PDU -ove: Studenti koji uspješno završe ovaj tečaj imaju pravo primiti 7,0 PDU -a u PMI kreditnim kreditnim kreditnim kreditnim kreditima. Upute za traženje PDU -a daju se u posljednjoj lekciji tečaja.

Kvalificirajte se za PMI-ACP certifikat: Završetak sedam tečajeva u ovoj seriji ispunit će 21-satni zahtjev za obuku za certifikat PMI-ACP.

Jamstvo za povrat novca: Isprobajte ovaj tečaj i ako niste zadovoljni primljenim iznosom, samo pošaljite e -poštu našem timu za podršku i oni će osigurati 100% povrat u roku od 30 dana.

Sažetak tečaja:
Nabavite znanje i vještine za kombiniranje načela i prakse agilnog upravljanja i tradicionalnog upravljanja projektima na temelju točnih proporcija za bilo koji projekt. Agile Project Management evolucijski je koncept koji će imati veliki utjecaj na profesiju upravljanja projektima. Ovaj tečaj ima za cilj razjasniti zbrku oko agilnog upravljanja i tradicionalnog upravljanja projektima, pružajući novu perspektivu koja ih smatra komplementarnim, a ne konkurentnim. Naučit ćete razviti prilagodljivi pristup upravljanju projektima, kombinirajući agilne i tradicionalne principe kako bi se prilagodili bilo kojoj situaciji. Tečaj je osmišljen tako da pokriva znanje potrebno za PMI-ACP certifikat, predstavljeno u praktičnom i stvarnom svijetu, sa studijama slučaja kako bi se pokazala primjena.

Posebna napomena: Ovaj je tečaj dio nastavnog plana i programa namijenjenog razvoju vještina potrebnih za ulogu visokog utjecaja u agilnom upravljanju projektima. Preporučuje se napraviti cjeloviti životopis u sljedećem redoslijedu:

1. Agile PM 101 – Naučite istinu o Agile nasuprot kaskadi
2. Agile PM 102 – Kakva je budućnost upravljanja agilnim projektima?
3. Agile PM 201 – Razumijevanje agilne na dubljoj razini
4. Agile PM 202 – Uvod u agilno upravljanje projektima
5. Agile PM 301 – dominirajući agilnim upravljanjem projektima
6. Agile PM 401 – Agile upravljanje naprednim projektima
7. Agile PM 402 – Agile upravljanje projektima na poslovnoj razini

Studenti koji završe sedam tečajeva dobit će potvrdu o završetku koji je potpisao Agile Project Management Academy. Potpuni kurikulum također ispunjava 21-satni zahtjev za obuku za certifikat PMI-ACP.

______GERLOLERYLOVERLOLERLO

PMI-ACP tečaj za certificiranje:
Pored toga, dostupan je neobavezni tečaj koji će nadopuniti kurikulum studentima zainteresiranim za PMI-ACP certifikat:

Kako se pripremiti za PMI-ACP certifikat: Ovaj je tečaj osmišljen za studente koji žele koristiti kurikulum za pripremu za PMI-ACP certifikat.

______GERLOLERYLOVERLOLERLO

Nastavni program Agile Business Management:
Postoji i kratka verzija prilagođenog nastavnog programa za poslovne profesionalce koji su uključeni u agilne projekte, uključujući vlasnike proizvoda, poslovne sponzore i poslovne analitičare.

Uvod u agilno poslovno upravljanje
Dominirajući agilnim poslovnim upravljanjem
Agilno poslovno upravljanje na poslovnoj razini

Napomena: Ovi agilni tečajevi za upravljanje poslovanjem sažetak su verzija tečajeva Agile Project Management, a nije potrebno obaviti i jedno i drugo.

Što ćete naučiti:
– Razviti objektivno razumijevanje sila i slabosti agilnog upravljanja i tradicionalnih pristupa upravljanju projektima i kako ih kombinirati za integrirani agilni pristup upravljanju projektima.
– Saznajte temeljne razlike u agilnom upravljanju projektima i potrebnim promjenama mentaliteta za uspjeh u agilnom okruženju.
– Dobijte uvid u utjecaj agile na profesiju upravljanja projektima, izazove koje predstavlja menadžerima projekata i mogućim ulogama agilnog voditelja projekta.

Scroll to Top