Tečaj za analizu poslovanja: Funkcionalni i ne -funkcionalni zahtjevi

“” ”

Analiza poslovanja: Funkcionalni i nefunkcionalni zahtjevi

Jednostavne tehnike dekompozicije / produbljivanja zahtjeva za definiranje ponašanja i kvalitete proizvoda (sada s AI)

Funkcionalni i ne -funkcionalni zahtjevi mogu učiniti ili razbiti vaš projekt

Novo 2023: Jeste li umorni od trošenja sati stvaranja zahtjeva za rješenje? Naš tečaj ima sve što trebate! Uzbuđeni smo što ćemo predstaviti naš najnoviji odjeljak koji vas uči kako koristiti AI alate za pisanje za početak stvaranja zahtjeva za rješavanje. Pomoću naše napredne AI tehnike možete generirati visokokvalitetne zahtjeve rješenja u djeliću vremena, uštedjeti vrijedne resurse i ubrzati svoj projekt. Ne propustite ovu nevjerojatnu priliku da saznate o IA -u i donesite vještine analize vaših zahtjeva na novu razinu. Upišite se danas i pridružite se više od 8000 uspješnih profesionalaca koji su pohađali ovaj tečaj i poboljšali svoju stručnost!

Poslovni zahtjevi, zahtjevi dionika, epove i korisničke priče definiraju poslovne potrebe u poslovnoj terminologiji koje sve uključene stranke mogu razumjeti, ali vrag je u detaljima. Pružatelji rješenja (tj. Osobe odgovorni za izgradnju, kupnju, postavljanje ili konfiguriranje IT aplikacije) moraju znati što će aplikacija učiniti, s kojim će se podacima baviti i kojim dodatnim osobinama treba da zadovolji poslovne potrebe. Drugim riječima, potrebni su im funkcionalni i ne -funkcionalni zahtjevi (poznati i kao zahtjevi rješenja) na razini detalja koju većina subjektivnih stručnjaka može pružiti samo ako se traži i vodi.

U ovom ćete tečaju naučiti jednostavne i ponovljive tehnike za izvlačenje specifikacija razine rješenja iz korisničkih zahtjeva i priča. Predstavljene tehnike pomoći će vam da identificirate specifične funkcije koje rješenje treba, podaci koji su potrebni i podaci koje proizvodi. Otkrit ćete i skrivene i ne -funkcionalne potrebe (npr. Učinkovitost, upotrebljivost, pouzdanost itd.) Povezane s funkcijama.

U našem najnovijem izdanju tečaj predstavlja novom i uzbudljivom pomoćniku pisanja IA Jasper, koji pomaže timovima da razgrađuju korisničke zahtjeve ili priče u funkcionalnim i podacima s bržim i točnim podacima nego ikad! Pripremite se za otključavanje moći raspadanja zahtjeva za potporu IA s tijekom funkcionalnih i nefunkcionalnih zahtjeva. Pridružite nam se danas i maksimizirajte produktivnost svog tima!

Moja koautor, Emily i koristimo ove tehnike u stotinama IT projekata širom svijeta i znamo vrijednost koju svaka od njih nudi. Korištenje ovih pristupa poboljšat će vašu sposobnost prepoznavanja i dokumentiranja detalja o detaljima koje pružatelji rješenja (dobavljači ili programeri) moraju pružiti pravu tehnologiju za vašu organizaciju.

Predstavljene tehnike funkcionirat će u bilo kojem skupu deklaracija o dobro izraženim korisničkim zahtjevima ili pričama. Bez obzira na vašu poziciju ili funkciju, ako ste uključeni u definiranje budućih poslovnih rješenja, ovaj će vam tečaj pomoći da komunicirate kako bi vaše poslovanje potrebne za pružatelje rješenja. Smanjit će ili ukloniti nesporazume koji mu narušavaju mogućnost pružanja pravih digitalnih rješenja za vaše poslovanje.

Kako maksimalno iskoristiti ovaj tečaj?

Da biste maksimizirali učinak učenja, imat ćete neobavezne zadatke kako biste procijenili svoje razumijevanje svake predstavljene tehnike. Oni ne “testiraju” svoje znanje u konvencionalnom smislu. Njegov je cilj pokazati uporabu tehnike bliže stvarnom životu nego što naša objašnjenja mogu pružiti. Nadamo se da ćete uživati ​​u njima i olakšati ih da primjenjuju tehnike u stvarnom životu.

Što ćete naučiti

-razgraditi izjave dobro strukturiranih zahtjeva za identificiranje funkcionalnih i nefunkcionalnih zahtjeva
– Procijenite vrijednost pomoćnika AI pisanja kako biste analizirali korisničke zahtjeve i priče
– Omogućite programerima i onima koji kupuju spreman softver ili SaaS informacije koje su vam potrebne za donošenje ispravnih odluka za svoju organizaciju
– Identificirati informativne, performanse i restriktivne zahtjeve s popisa funkcionalnih zahtjeva
– Snimanje i pojašnjenje poslovnih pravila i vanjskih ograničenja koja ograničavaju isporučeno rješenje
– Saznajte kako koristiti Jasper kao alat za mozak na AI za učinkovito razgradnju i analizu korisničkih zahtjeva i priča.
– Razviti mjerljive zahtjeve za rješenje koji olakšavaju testove prihvaćanja krajnjeg korisnika
– Dokument i upravljanje poslovnim zahtjevima, dionicima, funkcionalnim i ne -funkcionalnim

Scroll to Top