Tečaj za poboljšanje procesa

Tečaj za poboljšanje procesa: Sveobuhvatni vodič za pružanje poboljšanja učinkovitih i trajnih procesa

Pregled

Poboljšanje procesa unutar vaše organizacije postaje sve važnije u trenutnom poslovnom scenariju. Kako organizacije rastu i postaju složenije, vitalno je imati vještine za izmjenu, poboljšanje i garanciju procesa. Ovaj će tečaj pružiti znanje i alate koji su vam potrebni za pružanje poboljšanja procesa utjecaja koji će imati koristi od vašoj organizaciji.

Opis tečaja

U ovom sveobuhvatnom tečaju naučit ćete temelje poboljšanja procesa i otkriti najbolje dostupne alate za mapiranje procesa. Dobit ćete uvid u različite vrste procesa i razumjeti kako prepoznati, ispitivati ​​i promijeniti korake koji dodaju vrijednost ili ne. Osim toga, naučit ćete kako izgraditi ključne procese tijekom inicijative za poboljšanje procesa i upoznati se s osnovnim izrazima analize procesa.

Tečaj će vas voditi kroz korak po korak postupak uspješne isporuke projekata poboljšanja procesa. Svjedočit ćete živu demonstraciju poboljšanja procesa i istražiti studiju slučaja uspješnog projekta. Pored toga, imat ćete pristup kompletnom nizu alata za mapiranje procesa, uključujući demonstracije uživo i modele za razne alate.

Tijekom cijelog tečaja, vaše će se znanje testirati putem upitnika i zadatka. Na kraju, imat ćete samopouzdanje za provođenje sveobuhvatnih projekata poboljšanja procesa i učinkovito priopćiti važnost poboljšanja procesa vođama unutar vaše organizacije.

Što ćete naučiti

Upisivanjem na ovaj tečaj steći ćete sljedeće vještine i znanje:

– Kako poboljšati procese svoje organizacije
– Kako obnoviti, ponovno preispitivati ​​i redizajnirati poslovne procese
– kako prepoznati vrijednost i mogućnosti unutar svojih procesa i iskoristiti ih
– Kako smanjiti gubljenje vremena i troškova u svojim procesima
– Strategije za uštedu značajnog vremena i truda za vašu organizaciju, minimiziranje otpada
– Tehnike uštede značajnih količina novca za vašu organizaciju, poboljšanje procesa
– Kako biti učinkovito uključen u dionike i obraditi stručnjake, poboljšavajući njihove međuljudske vještine
– Kako prepoznati i riješiti probleme, implementirajući ispravne kontrole
– Kako transformirati operativne performanse, smanjiti pogreške, poboljšati zadovoljstvo kupaca i poboljšati kvalitetu proizvoda
– Sposobnost impresioniranja i utjecaja na svoje vođe i kolege, odmah implementirajući dobro isplanirane pozitivne promjene

Scroll to Top