Agile Scrum Master tečaj za obuku: Studije slučaja i ispovijedi

“” ”

Agilni glavni trening: Primjeri i stvarni -life uvidi

Saznajte 7 studija slučaja, upravljanje projektima i bavite se izazovnim situacijama za Master Scrum Certification

Ovaj je tečaj pažljivo osmišljen kako bi pružio dragocjeno znanje i vještine u studijama slučaja Agile Scrum i kontinuiranim treninzima za poboljšanje. Bez obzira jeste li master Scrum, voditelj projekta, vlasnik proizvoda ili član tima, ovaj tečaj nudi ogromne prednosti. Evo tri razloga zbog kojih biste se danas trebali registrirati:

1. Sveobuhvatna i sažeta vizija

U ovom tečaju dobit ćete samouvjereno razumijevanje Scruma kroz kratke priče oko studija slučaja stvarnih života. Ne samo da objašnjavam teoriju, već i pokazujem kako se primjenjuje u raznim industrijama. Ovaj pristup osigurava učinkovito razumijevanje koncepata.

2. Poboljšajte svoje vještine u Scrumu

Polaskom ovog tečaja razvit ćete vještine potrebne za isticanje u korištenju Scruma. Dat ću pojednostavljeno objašnjenje temelja Agile Scrum i pokazati kako se svaka studija slučaja može primijeniti za poboljšanje njegovih projekata. Ne trebate sudjelovati u treninzima ili skupim radionicama.

3. Personalizirano iskustvo učenja

Tijekom cijelog tečaja imate priliku postavljati mi pitanja, a ja ću pažljivo odgovoriti. Pored toga, tečaj uključuje naraciju Randal Shaffer, dodajući još jedan sloj stručnosti na vaše putovanje učenjem.

Što je Scrum?
Agile Scrum je jednostavna metoda upravljanja projektima koja omogućava uspješno dovršavanje čak i najsloženijih projekata, čak i u izazovnim situacijama. Na temelju mog velikog iskustva, to je najpopularniji pristup isporuci projekata na vrijeme, održavajući visoke standarde kvalitete.

Tko bi trebao pohađati ovaj tečaj?
Bez obzira jeste li glavni Scrum, voditelj projekta, vlasnik proizvoda, član tima ili jednostavno netko tko traži smjernice o tome kako se nositi s teškim situacijama pomoću Scruma, ovaj je tečaj savršen za vas. Također će vam pomoći da se istaknete na profesionalnim ispitima Scrum Master (PSM), pružajući vrijedan uvid u stvarne scenarije.

Što ćete naučiti?
Kroz ovaj tečaj steknut ćete znanje i vještine u sljedećim područjima:
– Studije slučaja stvarnog života temeljene na industrijskom iskustvu i istraživanju, pružajući najučinkovitije metode za poboljšanje i rješavanje izazovnih situacija.
-Specijalizirano znanje i tehnike koje se koriste u poslovnom radnom okruženju, stečene kroz moje osobno iskustvo, štedeći značajne troškove povezane s obukom lica -do -face.
– Sažeti pregled Agile Scruma, uključujući njegovu primjenu u isporuci projekata u raznim industrijama.
– Tečaj se u potpunosti temelji na videozapisima, eliminirajući potrebu za dodatnim dokumentima za podršku.

Struktura tečaja:
Svaki dio tečaja predstavlja studiju slučaja ili kratke priče koja ističe specifičan problem koji se nalazi u ulozi Scruma. Ovi scenariji uključuju različite aspekte, poput dnevnih sastanaka, planiranja sprinta, planiranja pokretanja, retrospektive sprinta, sastanka s buglog buglog sastancima i još mnogo toga. Na kraju svake studije slučaja pronaći ćete odjeljak naučenih lekcija pružajući uvid u to kako primijeniti znanje u svoj vlastiti tim ili posao. Tečaj uključuje visokokvalitetne video i audio primjere, a sve se temelji na stvarnim iskustvima.

Pridružite se ovom tečaju već danas i steknite sveobuhvatno razumijevanje Agile Scruma, omogućujući vam da na vrijeme isporučite čak i najsloženije projekte.

Scroll to Top