Tečaj poslovne analize: Razvijanje neodoljivih poslovnih slučajeva

Poslovna analiza: Razvijanje učinkovitih poslovnih slučajeva

Razvijanje vještina za jačanje uspjeha projekta

Klasifikacija: 4,5 od 52246 evaluacija

Ukupno trajanje: 2 sata

Broj nastave: 18

Srednja razina

Radite li trenutno na projektima koji ne mogu imati značajan utjecaj u vašoj organizaciji? Problem je u neadekvatnom izvršavanju poslovnih slučajeva, a na vama je da ispravite ovaj problem.

Najuspješniji poslovni analitičari imaju mogućnost identificiranja problema, stvaranja rješenja, razvoja prijedloga projekta i učinkovitog predstavljanja svojih poslovnih slučajeva na visoko upravljanje. Ovaj tečaj omogućuje vam vještine koje su vam potrebne za obavljanje ovih zadataka.

U ovom tečaju srednje razine istražit ćemo ključnu ulogu koju poslovni slučajevi igraju u odabiru i financiranju poslovnih projekata. Započet ćemo ispitivanjem ciljeva organizacije, vraćajući ih na strategije namijenjene postizanju tih ciljeva i, na kraju, projektima koji izvode ove strategije.

Zatim ćemo uroniti u širok raspon metoda analize koje se koriste za pretvaranje problema u rješenja. Analizirat ćemo financijske i nematerijalne troškove i koristi povezane s tim rješenjima, omogućujući nam da odaberemo najprikladniju opciju za potrebe tvrtke.

Nakon toga ćemo se usredotočiti na dokumentaciju o poslovnim slučajevima. Ovaj tečaj nadilazi jednostavno popunjavanje modela. Umjesto toga, pruža metodu za stvaranje prijedloga što je moguće uvjerljivo i razvijanje komplementarne dokumentacije potrebne za uspjeh.

Međutim, sama dokumentacija može u određenoj mjeri prenijeti vašu ideju projekta. Tada je naša odgovornost da učinkovito promoviramo ideju za upravljanje. Ovaj tečaj nudi racionalan i ne -spasav pristup kako bi izvršio ovaj zadatak, osiguravajući da vaš prijedlog bude uvjerljiv i uvjerljiv.

Konačno, zaključit ćemo iznenađujućim konačnim stajalicom koja će vam dati novu perspektivu.

Preuzmite kontrolu nad svojim projektima razvijanjem potrebnog utjecaja za izvršavanje pravih projekata od početka. Upišite se sada i steknite vještine potrebne za povećanje uspjeha projekta.

Što ćete naučiti

– Razviti prijedloge projekta koji učinkovito rješavaju poslovne probleme
– Analizirajte troškove i koristi povezane s projektima
– Procijenite vrijednost nematerijalnih koristi
– Stvorite dokumentaciju o poslovnim slučajevima koji se ističu od konkurencije
– Učinkovito promicanje poslovnih slučajeva i prijedloga projekta za visoko upravljanje

Scroll to Top