Kompletni tečaj Agile Scrum za 7 dana + 5 dodatnih tečajeva

Potpuni Agile Scrum Master tečaj u 7 dana + 5 dodatnih tečajeva

Agile Scrum Master tečaj u 7 dana: Scrum, Agile Project Management, PSM certifikat, Kanban, vodstvo, pregovaranje, produktivnost

Ovaj tečaj i praktični pregledi nisu podržani, povezani ili povezani sa Scrum.org. Tečaj uključuje sadržaj za pripremu za profesionalnu procjenu SCRUM® razine 1 (PSM I®) Scrum.org.

Zainteresirani za poboljšanje isporuke vrijednosti i uštede vremena? Dakle, ovaj je tečaj savršen za vas! U ovom sveobuhvatnom tečaju savladat ćete uporabu Scruma, najpopularnijeg okvira Agile za povećanje isporuke vrijednosti. Otkrijte brojne mogućnosti koje se javljaju kada dominiraju Scrum:

– Glassdoor prepoznaje majstora Scruma kao jedan od najplaćenijih poslova, s prosječnom plaćom veće od 97 000 USD godišnje.
– LinkedIn uključuje vlasnika proizvoda, još jednu odgovornost na svom najperspektivnijoj listi poslova za 2020. godinu.
– Institut za upravljanje projektima izvještava da 70% organizacija širom svijeta koristi Agile.
– Izvještaj države Agile 2020 otkriva da oko 70% agilnih inicijativa širom svijeta usvaja Scrum.

S ovim informacijama jasno je da učenje Scrum može značajno pojačati vašu karijeru. Ali zašto odabrati ovaj tečaj? Dopustite mi da navedem 10 razloga zbog kojih se upišete na ovaj tečaj, pametan je izbor:

1) Instruktor: Dr. Lucas Anderson

Instruktor, dr. Lucas Anderson, ima iskustva i u industriji i u teretani. S više od 10 godina iskustva u radu s poznatim softverskim tvrtkama poput Nokia, Asus i Sony, kao i startup, dr. Anderson donosi bogatstvo znanja na tečaj. Doktorirao je informatiku i objavio je preko 60 međunarodnih znanstvenih članaka o Agile Software i Scrum Development.

2) Svjetlo i okolni sadržaj

Ovaj tečaj nudi jasno i privlačno iskustvo učenja. Dr. Anderson objašnjava koncepte Scrum koristeći primjere, analogije i vizualna objašnjenja, osiguravajući odgovarajuću krivulju učenja.

3) Slučajevi u stvarnom svijetu

Tečaj je prepun praktičnih slučajeva stvarnih svijeta, uključujući Scrum War Stories, kako bi se pružilo dublje razumijevanje kako Scrum djeluje u stvarnim scenarijima.

4) Praktični ispiti

U tečaju su uključeni ekskluzivni praktični ispiti koji će vam pomoći da simulirate iskustvo procjene profesionalnog majstora Scruma I (PSM I) i testiranja vašeg znanja.

5) Sveobuhvatni razvoj vještina

Ovaj tečaj ne samo da pokriva Scrum, već ga i omogućuje svim vještinama potrebnim da postane uspješan agilni menadžer ili praktičar. Naučit ćete vrlo tražene vještine na tržištu rada.

6) Optimizirani potencijal učenja

Tečaj je strateški osmišljen kako bi maksimizirao svoj potencijal učenja. Uključuje znanstveno dokazane tehnike za optimizaciju vaših mozga u izgradnji neuronskih putova potrebnih za učinkovito učenje.

7) Besplatni dodatni sadržaj

Pored glavnog jela, dobit ćete besplatni besplatni sadržaj koji će vam pomoći u proučavanju i brže učenje. Ove znanstveno dokazane tehnike poboljšat će vaše iskustvo učenja.

8) Međuljudske vještine

Ovaj tečaj nadilazi tehnička pitanja Scruma i nudi dodatne tečajeve za komplementarni trening međuljudskih vještina. Ove će vještine dodatno poboljšati svoje rezultate na radnom mjestu.

9) Praktična primjena Scruma

Za razliku od drugih tečajeva koji Scrum prodaju kao jedinstveno rješenje za sve, ovaj tečaj uči kako koristiti Scrum za rješavanje složenih problema. Dobit ćete kontekst potreban da biste razumjeli kada, zašto i kako učinkovito koristiti Scrum.

10) Prilagođena rješenja

Ovaj je tečaj rezultat godina primjene Agile i Scruma u nekoliko tvrtki. Iako se sve prakse o kojima se raspravlja u tečaju može primijeniti izravno u sve situacije, naučit ćete temelje potrebne za prilagodbu rješenja njihovom specifičnom kontekstu.

Inovativna i cjelovita obuka

Ovaj tečaj nudi nekoliko dodatnih prednosti za pružanje potpune obuke:

### [Extra 01] Više od 200 praktičnih pitanja za certifikat PSM I
### [Extra 02] Intenzivni tečaj na Kanbanu
### [Extra 03] Intenzivni tečaj o razvoju liderskih vještina
### [Extra 04] Intenzivni tečaj o razvoju pregovaračkih vještina
### [Extra 05] Intenzivni tečaj na GTD -u (obavljanje stvari) – Tehnika osobne produktivnosti i upravljanje vremenom

Po završetku tečaja dobit ćete digitalni certifikat. Tečaj također uključuje ručno odabrane titlove za poboljšanje vašeg iskustva učenja.

Ne propustite ovu priliku da postanete Agile Scrum Master i podignete karijeru! Upišite se sada i napravite prvi korak da biste savladali Scrum.

Scroll to Top