Tečaj Ureda za upravljanje projektima (PMO) za savjetnike za upravljanje

Ured za upravljanje projektima (PMO) za savjetnike za upravljanje

Praktični vodič o tome kako uspostaviti i upravljati PMO na razini poznate konzultantske tvrtke

Želite li stvoriti vrijednost unutar svoje organizacije ili učinkovito upravljati složenim projektima? Stvaranje ureda za upravljanje projektima (PMO) može biti potrebno rješenje. PMO je odgovoran za osiguravanje pravovremene isporuke strateških projekata, analizu i odabir projekata i podršku voditeljima projekata u njihovim naporima za isporuku projekta. Međutim, izgradnja i upravljanje PMO -om može biti izazovno, posebno kada je riječ o odabiru i provedbi projekata.

U ovom sveobuhvatnom tečaju naučit ću vas kako učinkovito graditi i upravljati PMO -om. Istražimo razne vrste postavki PMO -a u različite svrhe. Tijekom cijelog tečaja naučit ćete:

– Situacije u kojima se koristi PMO i kako se njegovi ciljevi razlikuju ovisno o okolnostima.
– Proces odabira pravih projekata za implementaciju pomoću PMO -a.
– Primjeri isporuka PMO -a koje ćete trebati stvoriti i alati za učinkovito upravljanje PMO -om.

Na temelju mog ogromnog iskustva kao savjetnik u poznatim konzultantskim tvrtkama i kao član strategije odgovorne za performanse, poboljšanje performansi i restrukturiranje u raznim industrijama, dijelit ću praktične uvide i primjere stvarnog života. Kroz svoju karijeru uspješno sam izveo ili nadzirao više od 90 projekata u različitim sektorima, generirajući ukupno 2 milijarde dodatnih EBITDA. Pored toga, izgradio sam i nadzirao PMO -ove u 10 različitih organizacija i obučio brojne savjetnike, poslovne analitičare i menadžere koji su postigli značajne prekretnice u karijeri.

Ovaj je tečaj osmišljen tako da vam pruži znanje i vještine potrebne za izdvajanje u izgradnji i upravljanju PMO -om na razini poznate konzultantske tvrtke, kao što su McKinsey, BCG, Bain, PWC, Deloitte i EY. Ako ste savjetnik za upravljanje, voditelj projekata, direktor ulaganja ili profesionalac odgovoran za interne odjele za PMO, ovaj će vam tečaj pružiti stručnost koja vam je potrebna za pružanje izuzetnih rezultata dionicima.

Upisom na ovaj tečaj, koristit ćete od koraka -praktični vodič koji uključuje mnoštvo analize, savjeta i trikova. Tečaj je strukturiran na sljedeći način:

– Uvod: Pregled tečaja i njegove organizacije.
– Kada se koristi PMO: Istraživanje različitih situacija u kojima se može koristiti PMO.
– Kako izgraditi PMO: korak po korak proces za uspostavljanje PMO -a.
– Odabir projekta: Strukture za odabir najvrjednijih projekata za PMO.
– Zapošljavati i obučiti PMO tim: Strategije za zapošljavanje i obuku članova tima.
– PMO isporuke: Primjeri glavnih očekivanih isporuka PMO -a.
– Alati koje koristi PMO: Pregled alata za upravljanje projektima, modela dijapozitiva i knjižnice dijapozitiva koji koriste PMOS.

Tijekom tečaja imat ćete pristup dodatnim resursima, uključujući primjere isporuka i alata potrebnih za uspješno djelovanje PMO -a. Također možete izravno komunicirati sa mnom kroz polje rasprave ili privatnih poruka kako biste postavili bilo koje pitanje koje imate.

Prethodno znanje o osnovnom ili srednjem Excelu i osnovno razumijevanje gospodarstva ili financija bit će korisno za ovaj tečaj.

Ne propustite priliku da postanete specijalist za izgradnju i upravljanje PMO -om na razini poznatih tvrtki za konzultantske tvrtke. Unesite sada i otključajte svoj potencijal za uspjeh!

Scroll to Top