Tečaj Miro Fundamentals: Brainstorm i suradnja

“” ”

Osnove Mira: Brainstorm i suradnja

Naučite osnove Miro

Miro Fundamentals internetski je tečaj koji će naučiti Mirove osnovne koncepte, inovativnu internetsku platformu za vizualnu suradnju. S Mirom možete lako razviti ideje i surađivati ​​s drugima, bez obzira na to gdje se nalaze.

U ovom ćete tečaju naučiti kako učinkovito koristiti Miro za brainstorming i stvaranje ideja. Saznat ćete kako stvoriti, kretati se i prilagoditi okvire prema vašim potrebama. Osim toga, naučit ćete kako surađivati ​​s drugim ljudima i održavati svoj rad organiziran na platformi Miro.

Tijekom cijelog tečaja dobit ćete vrijedne uvide o tome kako započeti sesije suradnje, različite tehnike brainstorminga, pozvati sudionike na svoje sesije i upravljati suradničkim okvirima za pisanje mozga i sesijama mentalnog mapiranja. Ove temeljne vještine omogućit će vam stvaranje, suradnju i učinkovito organiziranje svog rada u Miru.

Bez obzira jeste li dizajner proizvoda, vođa tima ili netko tko voli izliječiti ideje, ovaj će tečaj pružiti znanje i vještine potrebne za maksimum Miroa. Čak i ako ste novi u UX dizajnu, ovaj će tečaj otvoriti oči za beskrajne mogućnosti koje Miro nudi.

Što ćete naučiti

– Steknite čvrsto razumijevanje osnovnih osnova Miroa
– Naučite kako učinkovito koristiti Miro za brainstorminga
– savladati umjetnost stvaranja, navigacije i prilagođavanja slika
– savršeno surađivati ​​s drugim ljudima
– Držite svoj rad organiziran na platformi Miro.

Scroll to Top