Tečaj menadžmenta Rizici projekta besprijekorno (12 PDU -a, RMP – PMP) PMBOK 7

“” ”

Upravljanje rizikom Masters projekata s povjerenjem

Pregled

Ovaj sveobuhvatni tečaj upravljanja rizikom projekata osmišljen je kako bi omogućio menadžerima projekata s vještinama i znanjem potrebnim za učinkovito upravljanje rizicima u svojim projektima. Razvijen od strane iskusnog stručnjaka za upravljanje projektima s dokazanom poviješću vodećih globalnih korporacija, ovaj tečaj pokriva standardnu ​​metodologiju upravljanja projektima kako je definirao PMI. Kombinira praktične i teorijske pristupe kako bi se osiguralo sveobuhvatno razumijevanje teme.

Pojedinosti o tečaju

Nakon uspješnog završetka ovog tečaja, dobit ćete 12 PMI PDU -a koji se mogu koristiti za obnovu PMI PMP RMP i ostale PMI certifikate. Tečaj se fokusira na strateško upravljanje rizikom projekta, ključni aspekt multinacionalnih korporacija s globalnim PMO -om i uredom za upravljanje rizikom. Naučit ćete kako učinkovito upravljati projektnim rizicima, procijeniti složenost projekta i procijeniti izloženost projekta riziku. Uz duboko razumijevanje ovih koncepata, možete donositi informirane odluke i ublažiti rizike u velikim globalnim korporacijama.

Glavni ciljevi učenja

Tijekom cijelog tečaja dobit ćete vrijedne uvide i vještine koje će vas istaknuti kao voditelj projekta prvog klase. Neki od glavnih ciljeva učenja uključuju:

1. Definirajte strategiju isporuke projekta za uspjeh u postizanju ciljeva projekta.
2. Odredite idealnu vrstu ugovora za specifične zahtjeve vašeg projekta.
3. Izvršite sesije lekcija naučene da povećavaju kontinuirano poboljšanje.
4. Identificirajte i temeljito procijenite rizike kako biste osigurali da nijedan detalj nije izdvojen.
5. Pregovarajte o ugovorima o projektu kako biste osigurali uspjeh projekta.
6. Učinkovito upravljajte problemima, izazovima i pitanjima tijekom isporuke projekata.
7. Uzgajajte mirno i opušteno držanje dok dosljedno postižete uspjeh.
8. Izgradite povjerenje u svoj tim i vodite projekt kao pravi vođa.

Tko bi trebao sudjelovati

Ovaj tečaj upravljanja rizikom prikladan je za menadžere projekata s nekim iskustvom upravljanja projektima. Iako je poželjno osnovno znanje teorije upravljanja projektima, tečaj pruža detaljna objašnjenja koncepata poput WBS -a, mrežnog dijagrama i rasporeda. Ako želite poboljšati svoje vještine, unaprijediti karijeru ili prijelaz na funkcije kao što su poslovni razvoj, upravljanje portfeljem, upravljanje isporukom PMO -a ili rješenja, ovaj će tečaj pružiti potrebnu stručnost.

Zaključak

Kada završite ovaj tečaj upravljanja rizikom projekta, dobit ćete stratešku i planiranje vizije, omogućujući vam da predvidite i spriječite rizike koji mogu utjecati na uspjeh projekta. Vaša sposobnost upravljanja više projekata, partnerstva, dobavljača i podizvođača bit će poboljšana, a vi ćete postati kompetentni pregovarač, utječući na ključne dionike koji će podržati uspjeh vašeg projekta. Ovaj će ga tečaj istaknuti kao izuzetnog voditelja projekata, što ga čini vrlo vrijednom imovinom za njegovu organizaciju i povećavajući svoje šanse za napredak u karijeri. Započnite svoje putovanje prema majstorstvu u upravljanju rizikom projekta već danas!

Scroll to Top