Intenzivni agilni tečaj za početnike

Tečaj intenzivnog softvera

Sve što trebate znati o Agile Software Development

U ovom sveobuhvatnom tečaju dobit ćete duboko razumijevanje agilnih metodologija i njihove primjene u razvoju softvera. Od agilnih vrijednosti i načela do najpopularnijih metodologija kao što su Scrum, Kanban i Extreme Programing, ovaj tečaj pokriva sve.

Naučite agilne vrijednosti i principe

Otkrijte temeljne vrijednosti i principe koji podržavaju agilni razvoj softvera. Shvatite važnost ljudi i interakcije, radnog softvera, suradnju klijenta i odgovor na promjene. Istražite 12 načela izvedenih iz Agile manifesta, uključujući kontinuirano isporuku, prilagodbu promjenama zahtjeva i promicanje samoorganiziranih timova.

dominirajući agilnim papirima i ceremonijama

Dobijte uvid u glavne agilne uloge tima kao što su Scrum Master i vlasnik proizvoda. Saznajte više o različitim ceremonijama koje pokreću Agile projekte, uključujući sastanak za svakodnevni nadzor, retrospektivni sastanak i pregled sprinta.

Učinkovito planiranje agilnih projekata

Saznajte kako planirati agilne projekte koristeći tehnike kao što je planiranje pokera. Saznajte kako napisati korisničke priče i kriterije prihvaćanja, osiguravajući jasnu komunikaciju i usklađivanje unutar tima.

Napredak mjerenja s Agilnim mjernim podacima

Shvatite kako mjeriti napredak u agilnim projektima koristeći alate poput JIRA i Burn-Down Graphics. Saznajte kako funkcionirajući softver postaje glavna mjera napretka i kako agilni procesi promiču održivi razvoj.

kontinuirano poboljšanje i odraz

Saznajte važnost kontinuirane pozornosti na tehničku izvrsnost i dobar dizajn za poboljšanje okretnosti. Saznajte kako samoorganizirani timovi doprinose pojavi najboljih arhitektura, zahtjeva i dizajna. Redovito razmišljajte o učinku tima i prilagodite se za poboljšanje učinkovitosti.

Bez obzira jeste li programer softvera, vlasnik proizvoda, Scrum Master, ispitivač softvera ili upravitelj proizvoda, ovaj će ga tečaj opremiti znanjem i vještinama da se istakne u Agile softverskom razvoju. Pridružite se sada i ukrcajte se na svoje okretno putovanje!

Scroll to Top