Upravljanje i pogledajte tečaj projekata na SmartSheetu

Upravljanje i pogledajte projekte na SmartSheet

Naučite kako učinkovito koristiti SmartSheet za upravljanje projektima

Pokušavate li poboljšati svoje vještine upravljanja projektima pomoću SmartSheet -a? Ne gledaj više! Pridružite se našem sveobuhvatnom tečaju i saznajte kako izgraditi potpuno funkcionalno rješenje za upravljanje projektima u samo jednom danu!

Pregled tečaja

U ovom ažuriranom tečaju za 2021. steknut ćete sva znanja i vještine potrebne za stvaranje rješenja za upravljanje portfeljem projekta pomoću SmartSheet -a. Naš iskusni instruktor, Rochelle, izvršni direktor Agize Consulting, vodit će vas u svakoj fazi postupka, osiguravajući da imate rješenje spremno za pokretanje, opremljeno automatiziranim tijekovima rada, izvještajima, filtrima i atraktivnim panelom.

Što ćete naučiti

Tijekom ovog tečaja obraćat ćete se sljedećim temama:

– SmartSheet Osnove: Pođite na intenzivni tečaj o temeljima SmartSheet -a.
-Razvoj ključnih mjernih podataka: Naučite kako postaviti utjecajne ciljeve razvijajući ključne metrike.
– Stvaranje proračunskih tablica za praćenje projekata: Izgradite proračunske tablice koje slijede i učinkovito upravljaju napretkom projekta.
– Kvantifikacija podataka ploče: Stvorite proračunske tablice koje kvantificiraju vaše podatke na informativni panel.
– Izgradnja Ganttovih pregleda: Izgradite izvješća koja pokazuju Ganttovu vizualizaciju iz vaših projekata.
– Automatizirani tijekovi rada: Uštedite vrijeme za implementaciju automatiziranih tijekova rada.
– Uvjetno oblikovanje i filtri: Upotrijebite pravila i filtre uvjetnog oblikovanja za lako kretanje kroz proračunske tablice.
-Konfiguriranje atraktivne ploče: Naučite kako konfigurirati vizualno atraktivnu i jednostavnu ploču s nerazumijevanjem koja će impresionirati vašu publiku.

O instruktoru

Upoznajte Rochelle, izvršnog direktora Agize Consulting, poznate organizacije sa sjedištem na Floridi. S globalnom klijentelom, Rochelle i njezin tim specijalizirali su se za izgradnju rješenja koja povećavaju produktivnost za organizacije. Vaši su tečajevi osmišljeni tako da pružaju praktično znanje i stvarne aplikacije, osiguravajući da steknete vrijedne vještine koje se mogu savršeno integrirati u vašu organizaciju.

Na kraju ovog tečaja imat ćete čvrsto razumijevanje SmartSheet -a i mogućnost stvaranja pripremnog rješenja za upravljanje projektima. Ne propustite ovu priliku da povećate svoje vještine upravljanja projektima i impresionirate svog šefa!

Scroll to Top