Tečaj upravljanja rizikom za PMI certifikat

“” ”

Upravljanje rizikom za profesionalce projekta

Pripremite se za ispit za profesionalni certifikat Instituta za upravljanje projektima (PMI) (PMI)

Ovaj sveobuhvatni tečaj upravljanja projektima u projektima posebno je osmišljen kako bi ispunio zahtjeve ljudi zainteresiranih za dobivanje profesionalnog certifikata u upravljanju rizikom za PMI. Naš je cilj opremiti ga vještinama i znanjem potrebnim za isticanje u upravljanju rizikom.

Istaknite tečaj

Kroz ovaj tečaj sudjelovat ćete u raznim vježbama i praktičnim aktivnostima, ukupno najmanje 6 sati praktičnog iskustva. Ove će se vježbe usredotočiti na alate i tehnike upravljanja rizikom, dokumente o upravljanju rizikom i strategije odgovora na rizik. Pored toga, imat ćete pristup više od 6 sati video materijala koji se bave sljedećim temama:

– Upravljanje rizikom u projektima
– Planiranje upravljanja rizikom
– Identifikacija rizika
– Kvalitativna analiza rizika
– Kvantitativna analiza rizika
– Planiranje odgovora na rizik
– Kontrola rizika

Nakon svakog video predavanja, imat ćete priliku primijeniti svoje znanje kroz praktične aktivnosti. Osigurat će se jasne upute i modeli, ako je potrebno, koji će vas voditi u svakoj vježbi. Ovaj je tečaj ulaganje u vaše vještine upravljanja rizikom, pružajući praktično znanje.

Procjena i certifikacija

Da biste ojačali svoje razumijevanje upravljanja rizikom i vaših alata i tehnika, upitnik će biti dostavljen nakon svakog odjeljka. Dovršavanjem ovih poučnih aktivnosti dobit ćete potrebne jedinice za profesionalni razvoj (PDU) za certificiranje i održavanje vjerodajnica PMI. To se odnosi i na profesionalce za certificirane PMI za upravljanje rizikom i profesionalce za upravljanje projektima.

Tko bi se trebao pretplatiti?

Ako ste profesionalni projekt koji želi poboljšati svoje vještine upravljanja rizikom ili poduzetnik, student ili menadžer koji nastoji razviti solidnu bazu za upravljanje rizikom, ovaj je tečaj prilagođen vama. Naš tečaj, (Harvel-L9B2T), dio je većeg programa upravljanja rizikom za profesionalce projekata. Upisivanjem na ovaj tečaj steći ćete znanje i stručnost koja vam je potrebna za učinkovito upravljanje prijetnjama i mogućnostima u svojim projektima.

Što ćete naučiti

Po završetku ovog tečaja, vi ćete:

– Nabavite sveobuhvatno razumijevanje upravljanja rizikom u projektima
– Naučite kako učinkovito planirati upravljanje rizikom u projektima
– Razviti vještine za prepoznavanje rizika u projektima
– steći znanje za provođenje kvalitativnih i kvantitativnih analiza rizika u projektima
– Naučite planirati strategije odgovora na rizik u projektima
– Savladajte tehnike za kontrolu rizika rizika

Upišite se sada i napravite prvi korak da postanete certificirani profesionalac za upravljanje rizikom!

Scroll to Top