Tečaj o tome kako se pripremiti za PMI-ACP certifikat

Kako se pripremiti za Agile Certification Project Certification

Okreće se na Agile Project Upravitelja visokog utjecaja

Klasifikacija: 4.6 od 5732 recenzije
Ukupno sati: 3
Broj predavanja: 37
Razina poteškoće: srednji

Pređite jednostavno da biste položili Agile ispit za certificiranje projekata i postali visoki utjecaj agilni voditelj projekta.

Više od 125.000 studenata upisano je na moje tečajeve! S više od 7000 recenzija s 5 staza, toplo se preporučuju moji tečajevi.

Važna napomena: Ovaj se tečaj ne smije obavljati kao neovisni tečaj. Osmišljen je tako da nadopunjuje sedam tečajeva u glavnom agilnom kurikulumu upravljanja projektima prikazanim u nastavku. Sadrži veze za izradu unakrsnih konferencija do zahtjeva za certificiranje s materijalom sedam glavnih tečajeva.

Posebni poticaj: Kao poseban poticaj za svoje studente, nudim ovaj tečaj besplatno svima koji se upišu na sedam glavnih tečajeva za upravljanje projektima (pogledajte popis u nastavku).

Zaradite PDU: Studenti koji završe ovaj tečaj imaju pravo primiti 3,25 PDU -a u kredite na kontinuiranom obrazovanju. Upute za traženje PDU -a daju se u posljednjoj lekciji tečaja.

Zahtjevi za osposobljavanje za agilni certifikat za upravljanje projektima: Ovaj je tečaj osmišljen kako bi nadopunio ostalih sedam tečajeva glavnog programa za upravljanje projektima. Tečajevi u ovom kurikulumu pružit će potrebnu obuku za kvalificiranje za polaganje certifikacijskog ispita u Agile Project Management. Međutim, ti tečajevi nisu tipični tečajevi za pripremu ispita. Osmišljeni su tako da nadilaze pripremu za ispit i pomažu vam da se pripremite za stvarnu agilnu ulogu upravljanja projektima. Ovaj tečaj sadrži sveobuhvatan pregled svih sedam tečajeva u glavnom agilnom nastavnom programu za upravljanje projektima, a također pruža gotovo 150 pitanja za pregled.

Jamstvo za povrat novca: Isprobajte ovaj tečaj i ako niste zadovoljni iznosom koji ste dobili na tečaju, samo pošaljite narudžbu e -pošte i dobit ćete 100% povrat u roku od 30 dana.

Sažetak tečaja: Saznajte kako se pripremiti za Agile Certification Project Management na način koji nadilazi jednostavno polaganje ispita za certificiranje i pripremiti se za preuzimanje uloge agilnog upravljanja projektima visokog utjecaja u stvarnom svijetu! Ovaj tečaj nije tipičan tečaj za pripremu ispita. Osmišljen je tako da se koristi zajedno s mojim cjelovitim agilnim kurikulumom upravljanja projektima kako bi vam pomogao da razvijete plan za jednostavno odlazak na ispit za certificiranje, razviti jasno razumijevanje mogućih putanja karijere za voditelja projekta Agile i pripremiti se za visoki utjecaj Agilna uloga upravljanja projektima (osim dobivanja certifikata). Razumijevanje ove perspektive u stvarnom svijetu ne samo da će vam pomoći da je pripremite za ulogu u stvarnom svijetu, već će i informacije koje su vam potrebne učiniti za ovjeru mnogo značajnijim i jednostavnijim za zadržavanje, što ga čini mnogo jačim voditeljem projekata!

Posebna napomena: Ovaj se tečaj ne smije obavljati kao neovisni tečaj. Osmišljen je tako da se radi zajedno s mojim cjelovitim agilnim kurikulumom upravljanja projektima, koji je osmišljen kako bi pomogao studentima da razviju vještine potrebne za ulogu Agile Project upravljanja visokog udara. Većina će studenata htjeti napraviti puni životopis umjesto pojedinačnih tečajeva. Kompletan kurikulum mora se obaviti sljedećim redoslijedom:

1. Agile PM 101 – Naučite istinu o Agile nasuprot kaskadi
2. Agile PM 102 – Kakva je budućnost upravljanja agilnim projektima?
3. Agile PM 201 – Razumijevanje agilne na dubljoj razini
4. Agile PM 202 – Uvod u agilno upravljanje projektima
5. Agile PM 301 – Dominantno upravljanje agilnim projektima
6. Agile PM 401 – Napredno Agile upravljanje projektima
7. Agile PM 402 – Agile upravljanje projektima na poslovnoj razini

Studenti koji završe cijeli kurikulum iz sedam prikazanih tečajeva dobit će potvrdu o završetku koji je potpisala Agile Akademija za upravljanje projektima. Ovaj tečaj pruža način prelaska zahtjeva za znanjem za certificiranje s ovim kurikulumom. Ovaj se tečaj može obaviti prije ili nakon ovih sedam tečajeva. Prije nego što je učinjeno na početku, može pružiti pregled onoga što trebate učiniti da biste se pripremili. Zatim – učinjeno na kraju, može poslužiti kao konačna revizija u pripremi za agilni certifikat za upravljanje projektima.

Što ćete naučiti:

– Shvatite sve glavne agilne certifikate i zašto certifikat u agilnom upravljanju projektima ima smisla
– Saznajte zahtjeve za agilno certifikat za upravljanje projektima, kao i pregled onoga što je na certifikacijskom ispitu i kako se pripremiti za to
– Stvorite viziju za svoju karijeru kao Agile Project Manager
– Razviti agilnu bazu znanja o upravljanju projektima u stvarnom svijetu kako bi informacije potrebne za certifikaciju učinili značajnijim i lakšim za internalizaciju i zadržavanje
-Stvorite plan treninga u kombinaciji s stvarnim iskustvom u svijetu kako biste se kvalificirali za agilno certificiranje projekata i pripremite se za ulogu visokog agilnog upravljanja projektima.

Scroll to Top