PMP PMP praktično testiranje tijeka 2023

“” ”

PMP simulacije prakse 2023

na temelju najnovijih izdanja PMBOK vodiča – 680 jedinstvenih pitanja, uključujući Agile

Ove simulacije prakse dizajnirane su tako da vam pomognu da se pripremite za PMP® ispit pružajući sveobuhvatan skup pitanja na temelju najnovijih izdanja PMBOK vodiča. S ukupno 680 jedinstvenih pitanja, imat ćete široku priliku procijeniti pripremu i identificirati područja za poboljšanje.

Naše simulacije u potpunosti su usklađene s ažuriranim sadržajem PMP® ispita (ECO), osiguravajući da ste dobro pripremljeni za stvarni ispit. Pitanja pokrivaju široku paletu tema i razine poteškoća, pružajući vam izloženost znanju potrebnim za izdvajanje na ispitu.

Tečaj uključuje 5 skupova pitanja, a svaki je usredotočen na različite aspekte upravljanja projektima:

1. Adaptivni/agilni pristupi: 70 pitanja
2. Prediktivni pristup: 70 pitanja
3. Potpuna simulirana pitanja 1: 180
4. Kompletna simulirana pitanja 2: 180
5. Kompletna simulirana pitanja 3: 180

Pružamo detaljna objašnjenja za svako pitanje, omogućujući vam da razumijete koncepte i obrazloženje iza točnih odgovora. Ako imate dodatna pitanja ili trebate pojašnjenje, slobodno nas kontaktirajte privatnom porukom ili putem naših kanala društvenih medija. Ovdje smo da podržimo i pomognemo vam tijekom vašeg puta pripreme.

Imajte na umu da je sadržaj tečaja također dostupan u našim knjigama, “PMP 2023 Simulacije prakse” i “PMP Essential Priprema” koju je napisala Yassine.

Scroll to Top