Tečaj praktičnog upravljanja portfeljem projekta

Portfelj projekata Praktično upravljanje

Odabir i upravljanje pravim projektima

Ovaj je tečaj vrhunac 25 godina iskustva u savjetovanju za upravljanje projektima i upravljanja portfeljem. Pruža sveobuhvatan prikaz odgovornosti upravitelja portfelja projekta i važnost upravljanja portfeljem u Uredu za upravljanje projektima (PMO).

Tijekom cijelog tečaja produbit ćemo glavne aspekte procesa upravljanja portfeljem. Istražimo povijest upravljanja portfeljem projekta (PPM) i njegova tri stupa. Također ćemo raspravljati o razlici između upravljanja projektima i upravljanja portfeljem projekata, naglašavajući negativne posljedice s kojima se organizacije suočavaju kada zanemaruju učinkovitu upotrebu upravljanja portfeljem projekta.

Pored toga, ispitat ćemo upravljanje portfeljem Agile Project, uključujući njegove glavne vrijednosti i procese. Usporedit ćemo ga s tradicionalnijim pristupima i razgovarati o tome kako odabrati najprikladniji pristup na temelju određene situacije.

Jeste li se ikad zapitali zašto tvrtke poput Acme Corp, XYZ COR i ABC Corp dosljedno isporučuju proizvode za uspjeh iz godine u godinu? Ova radionica ima za cilj otkriti tajne iza svog uspjeha. Usredotočimo se na odabir najboljih projekata za implementaciju, točnu procjenu proizvodnih kapaciteta i ovladavanja tehnikama upravljanja projektima.

Na kraju ovog tečaja stekli ćete znanje i vještine za pružanje izuzetnih rezultata projekta, maksimizirati vrijednost portfelja, uravnotežiti mješavinu projekata i uskladiti portfelj s općom strategijom organizacije.

Pridružite nam se na ovom putovanju kako bismo postali kompetentni menadžer portfelja projekta i otključao uspješan potencijal u vašoj organizaciji.

Scroll to Top