Kompletni tečaj zaklade i praktičar za Prince2

Potpuni certifikat zaklade i praktičar za Prince2

Izgradite svoju karijeru u upravljanju projektima s ovim tečajem za certificiranje zaklade i praktičaru za Prince2

Izgradite svoju karijeru u upravljanju projektima s princ2 certifikatom. Globalno priznat svojim pristupom upravljanja projektima, tečaj zaklade Prince2 i certificiranje praktičara idealan je za menadžere projekata koji žele proširiti svoje znanje i povećati svoj potencijal dobitka. U ovom tečaju za certificiranje prince2 naučit ćete kako prilagoditi projekte na temelju okoliša, razviti pristup planiranja na bazi proizvoda, uporabu resursa za kontrolu i učinkovito upravljanje projektnim rizikom.

Što je Prince2?

Prince2 (akronim za projekte u kontroliranim okruženjima) je metoda upravljanja projektima utemeljena na projektima. Prince2 je široko prepoznat i koristi se u privatnom i u javnom sektoru. Metoda Prince2 nalazi se u javnoj domeni i nudi smjernice za najbolje prakse za upravljanje projektima.

Koje su prednosti princa2 certifikata?
PRINCE2 Certifikacija je vrlo priznata i cijenjena kvalifikacija. Ne samo da pruža solidnu vještinu za dodavanje vašem životopisu, već i značajno povećava vašu sposobnost izvršavanja projekata u korporativnom okruženju. Vještine koje steknete su industrijska agnostika i imaju globalnu privlačnost. Upravljanje projektima je uzbudljivo mjesto. Voditelji projekata pomažu u oblikovanju uspjeha organizacija, provođenju novih tehnologija, promjeni poslovnog scenarija i utječu na sva područja poslovanja. Voditelji projekata također zarađuju dobar prihod i često napreduju u organizacijskoj hijerarhiji za potpune menadžerske pozicije.

Prednosti dovršavanja prinčevih2 certifikata

Prosječna godišnja plaća za menadžere projekata iznosi 47.500 funti. Glavni profesionalci u financijskom sektoru uživaju najveću naknadu, s prosjekom više od 150 000 funti godišnje. Za autonomne izvođače upravljanja projektima, prosječna dnevna stopa iznosi 450 funti, ali postoji veliki potencijal za povećanje snage dobitka. Jedan od šest izvođača sada zarađuje 700 do 1.000 funti dnevno, što je najpovoljnije u usporedbi s drugim zanimanjima. Istraživanje plaće za plaću za energiju: Istraživanje plaće za upravljanje projektima ‘od Instituta za upravljanje projektima (PMI) utvrđeno je da profesionalna certifikacija dodaje 20% nagradu za prosjeke plaća. To potvrđuje CW Jobs, koji navodi da kvalificirani profesionalci Prince2 dobivaju oko 57.500 funti godišnje – više od 10 000 funti iznad medijane.

Što ćete naučiti na ovom tečaju?
U ovom ćemo tečaju ispitati Prince2 metodologiju. Ovaj je tečaj dizajniran posebno za podučavanje o upravljanju projektima i predstavljanje glavnih koncepata Prince2, uključujući 7 principa, 7 tema i 7 procesa. Ovaj će vam tečaj pomoći da se pripremite za certifikat zaklade ili praktičara koji će vam pomoći da dobijete novi posao ili napredujete u vašem području.

Ovaj tečaj uključuje sljedeće:
– Uvod u Prince2 metodologiju
– Sve što trebate znati da biste položili ispit
– Vodič za pripremu za ispitni dan
– Sve su teme ispita princa2 objašnjene i definirane
– 17 Prezentacija referentnih prezentacija
– Puni hod kroz 7 principa, 7 tema i 7 procesa
– Detaljna objašnjenja kako prilagoditi Prince2 projektnom okruženju
– 170 Praktična ispitna pitanja
– 30 -dnevno jamstvo zadovoljstva

Ovaj tečaj nema povezanost s PeopleCertom.

Što ćete naučiti

– Nabavite potvrde o zakladi i praktičarima Prince2
– Raspravite s povjerenjem Prince2 metodologiju
– Usporedite i usporedite procese, područja znanja, teorije i najbolje prakse upravljanja projektima
– Shvatite 7 načela, 7 tema i 7 procesa princa 2
– Shvatite kako prilagoditi Prince2 projektnom okruženju
– Povećajte svoju sposobnost izvršavanja projekata u poslovnom okruženju, potvrđujući svoje vještine kao viši voditelj projekta.
– Saznajte teorijske koncepte Prince2 s primjerima stvarnih projekata
– Naučite široku poslovnu vještinu
– Vježbajte s više od 500 pitanja od Prince2
– Program pruža 10 PDU -a
– dobiti svjetski priznatu vjerodajnicu koja se koristi u javnom i privatnom sektoru.

Scroll to Top