Tečaj korisničkih priča za Agile Scrum+Vlasnik proizvoda+Poslovna analiza

Korisničke priče za Agile Scrum+Vlasnik proizvoda+Poslovna analiza

Kompletna vizija zahtjeva, Model korisničke povijesti, Epic, Odjel, Kriteriji za prihvaćanje + Primjeri poslovnog analitičara

Tri razloga da pohađate ovaj tečaj sada!

Jedinstveni razlozi za pohađanje ovog tečaja su:

1. Potpuna, sažeta i samouvjerena vizija korisničkih priča – pokrivamo cijelu teoriju i dajemo primjere kako se teorija koristi u industriji.

2. Povjerenje u pisanje korisničkih priča – podučavamo točno kako profesionalci jednostavno pišu korisničke priče, bez potrebe za učionicom ili skupim tečajevima.

3. Iskustvo interaktivnog učenja – možete postaviti pitanja i dobiti promišljene odgovore od našeg iskusnog instruktora.

Uključuje pripovijedanje Johna D. Smitha

Što je korisnička priča?

Korisnička priča je opis resursa ili zahtjeva proizvoda s korisničkog stajališta. To je najjednostavniji način za snimanje zahtjeva, usredotočujući se na dodavanje vrijednosti i pružanje brzog povrata ulaganja tvrtkama.

Tko bi trebao pohađati ovaj tečaj?

Bez obzira jeste li vlasnik proizvoda, Master Scrum, poslovni analitičar, član tima, zainteresiran za posao ili jednostavno netko tko želi razumjeti što je korisnička priča, ovo je savršeno mjesto za početak. Ako se pripremate da postanete agilni vlasnik proizvoda ili agilni poslovni analitičar, onda je ovaj tečaj za vas.

Što ćeš naučiti?

U ovom ćete tečaju naučiti:

– Sažeti opći prikaz agilnih korisničkih priča, uključujući kako napisati opis povijesti korisnika, uhvatiti kriterije prihvaćanja, baviti se velikim ili nejasnim zahtjevima s Epicom i temama i razlozima za koje se preferiraju korisničke priče u vezi s tradicionalnim zahtjevima za snimanje Metode. To uključuje predavanja o načelima koja su u osnovi korisničkih priča, poput principa Invest i formule triju CS -a.

– Činjenice temeljene na stvarnom iskustvu u industriji i agilnoj ekspertizi. Dobit ćete čvrst temelj o ispravnoj upotrebi terminologije i korisničkih priča.

– Priprema za uloge agilnih vlasnika proizvoda / Agile poslovnih analitičara. Pružamo vam točnu teoriju i modele koji će vas pripremiti za pisanje korisničkih priča u stvarnom svijetu, uštedu vremena i novca u tečajevima licem u lice.

Tečaj se temelji na videozapisu, bez potrebe za podrškom. Također se bavimo važnim uvidima vodiča Scrum. Iako je 3×5 indeksne kartice bonus, još uvijek možete započeti bez njih.

Kako je tečaj strukturiran?

Svaki se dio tečaja usredotočuje na specifičan aspekt korisničkih priča, poput principa, pisanje opisa korisničkih priča, pisanje kriterija prihvaćanja ili bavljenje epovima. Primjeri su uključeni tijekom tečaja, temeljenih na agilnoj teoriji i stvarnom iskustvu svijeta.

Inspirirani John Doe, Biblija i Mike Cohn.

Što ćete naučiti:

– Shvatite što je korisnička priča i zašto je moćno uhvatiti zahtjeve u složenim projektima.

– Steknite povjerenje u pisanje korisničkih priča za bilo koji projekt.

– Shvatite ograničenja specifikacija zahtjeva u usporedbi s zaostatkom proizvoda izgrađenim s Agile korisničkim pričama.

– Objasnite pravilo tri RS, kriterija prihvaćanja i rubnih slučajeva i kako poboljšavaju svoje vještine pisanja korisničkih priča.

– Naučite tehnike za podjelu i priče o amalgamaru u stvarnom svijetu.

– Shvatite razliku između epova i tema i kada koristiti svaku od njih.

– Saznajte tko je odgovoran za pisanje korisničkih priča u Agile i Scrum.

Scroll to Top