Tečaj upravljanja rizikom za profesionalce projekata (Ažurirani PMBOK7)

“” ”

Upravljanje rizikom za profesionalce projekata (Ažurirani PMBOK7)

Sveobuhvatni tečaj upravljanja tečajevima u upravljanju projektima

Ovaj je tečaj posebno osmišljen kako bi zadovoljio potrebe projektičkih profesionalaca i pojedinaca zainteresiranih za traženje PMI certifikacijskih ispita, kao što je stručnjak za upravljanje rizikom. Naš glavni fokus je da vam pomognemo u razvoju praktičnih vještina upravljanja rizikom kroz praktične vježbe i sveobuhvatne studijske materijale.

Pregled tečaja

Kroz ovaj tečaj zaronit ćete u različite aspekte upravljanja rizikom, uključujući zaklade za upravljanje projektima, upravljanje projektičkim rizikom, planiranje upravljanja rizikom, identifikaciju rizika, kvalitativnu i kvantitativnu analizu rizika, planiranje odgovora na rizik i kontrolu rizika. S više od 15 sati video sadržaja, dobit ćete znanje i razumijevanje ovih tema.

Praktične aktivnosti i upitnici

Nakon svakog video predavanja, imat ćete priliku sudjelovati u praktičnim aktivnostima. Po potrebi će se pružiti jasne upute i modeli kako bi se poboljšalo iskustvo učenja. Pored toga, upitnici na kraju svakog odjeljka pojačat će njihovo razumijevanje koncepata, alata i tehnika upravljanja rizikom.

PMI certifikat i vjerodajnice

Sve poučne aktivnosti ovog tečaja usklađene su sa zahtjevima za certificiranje i održavanje vjerodajnica PMI. Ako ste već profesionalac za upravljanje rizikom koji je certificirao PMI ili stručnjak za upravljanje projektima, završetak ovog tečaja dat će vam potrebne kredite.

Tko bi trebao pohađati ovaj tečaj?

Ovaj je tečaj prikladan za profesionalce projekata koji žele poboljšati svoje vještine upravljanja rizikom. Ako ste poduzetnik, student, menadžer ili jednostavno zainteresirani za učenje i razvoj vještina upravljanja rizikom, ovaj je tečaj osmišljen za vas. Pridružite nam se sada i naučite kako učinkovito upravljati prijetnjama i mogućnostima na svojim projektima.

Upišite se već danas!

Ne propustite ovu priliku za stjecanje vrijednih vještina upravljanja rizikom. Kliknite gumb “Upišite se na ovaj tečaj” i pridružite nam se!

Scroll to Top