Tečaj napredne poslovne analize (priprema za CBAP® ispit)

“” ”

Napredna poslovna analiza (priprema za CBAP® ispit)

davatelj odobrenja IIBA® – Poboljšajte svoje vještine analize poslovanja

Zdravo! Dobrodošli na naš sveobuhvatni tečaj osmišljen kako bi pomogao profesionalcima s nekoliko godina iskustva u poboljšanju vještina poslovne analize. Moje ime je Alex i ja imam više od desetljeća iskustva u tom području. Kroz ovaj tečaj istražit ćemo praktičnu primjenu teorija industrije, poput Babok® vodiča, u stvarnim scenarijima. Slijedeći strukturu Vodiča za znanje o poslovnoj analizi (vodič za Babok®), produbit ćemo svaku temu, pružajući vam holističko razumijevanje poslovne analize.

Naš tečaj nudi širok spektar prednosti, uključujući priliku za učenje različitih babok vodiča, dobivanje primjera stvarnih života u različitim sektorima i razviti sveobuhvatno razumijevanje onoga što je učinkovita poslovna analiza. Osim toga, ovaj će vas tečaj pripremiti za vrlo traženi certifikat stručnjaka za certifikat u poslovnoj analizi ™ (CBAP®).

Upisivanjem na ovaj tečaj steći ćete i teorijska znanja i praktične vještine potrebne za primjenu poslovne analize u različitim kontekstima. Ove su vještine vrlo prenosive i mogu imati koristi od profesionalaca poput menadžera projekata, menadžera promjena, operacija, arhitekata i stratega. Kao dodatni bonus, pružamo uzorke iz CBAP® ispitnih pitanja s detaljnim objašnjenjima kako bismo testirali svoje znanje prije nego što položite pravi ispit.

Nadam se da ćete pronaći ovaj ugodan i informativan tečaj. Sretno na vašem putu da postanete kompetentni poslovni analitičar!

Pojedinosti i prednosti tečaja

– Detaljno objašnjenje područja znanja, međuljudskih vještina i perspektive poslovne analize.
– Pregled i primjeri preko 50 Babok® vodiča tehnika analize poslovne analize.
– Studije slučaja i praktične primjene odabranih tehnika.
– Jasna objašnjenja složenih definicija vodiča Babok® i drugih značajki.
– Upotreba središnjeg konceptnog modela IIBA® i područja znanja Babok® vodiča za sistematiziranje njegovog iskustva i uspostavljanje uobičajene BA metode.
– Upitnici s detaljnim objašnjenjima za procjenu vašeg znanja.
– Dodatni materijali za čitanje za poboljšanje znanja.
– Skup uzoraka CBAP® ispita s detaljnim objašnjenjima kako biste ga pripremili za ispit.
– Prilika za dobivanje jedinica za profesionalni razvoj (PDUS/CDUS) na mreži.
– Službeni potvrda davatelja obrazovanja koju je IIBA odobrila pri završetku tečaja.

Studentski testimonials

☆☆☆☆ “Sadržaj tečaja je jasan kao kristalni i dobro organiziran.” – Eric

☆☆☆☆ “Alex je vrlo profesionalni instruktor koji svoje znanje prenosi na razumljiv način. Vodič za Babok® može biti kompliciran, a ključno je imati instruktore poput Alexa koji pomažu drugima da to pravilno nauče. Hvala!” – Yaroslav

☆☆☆☆ “Alex je stručnjak za svoje područje i zadovoljstvo je učiti od njega. Ponizan je, privlačan, inteligentan i temeljit, a to se odražava na stazu.” – Philipp

☆☆☆☆ “Poduzeo sam ovaj tečaj da se pripremim za CBAP® ispit i završio sam puno učiti. Unatoč tome što sam imao više od 10 godina iskustva kao poslovni analitičar, otkrio sam područja za poboljšanje i ispravljanje pogrešnih koncepcija. Ovaj tečaj Bio je nevjerojatan i prosvjetljujući! Alex donosi realan pristup i posvećuje vrijeme da osobno odgovara na bilo koja pitanja tijekom cijelog tečaja. ” – Steven

O certifikaciji

Certifikacija certificirane profesionalne poslovne analize ™ (CBAP®) prepoznata je kao najviša razina postignuća u profesiji poslovne analize. Ovaj tečaj pruža znanje potrebno za prolazak na bilo kojoj razini certifikacije, uključujući CBAP®. Međutim, naš je glavni fokus pomoći vam da postanete bolji poslovni analitičar, bez obzira na ciljeve certificiranja.

Pravno upozorenje

Imajte na umu da sam IIBA® pružatelj obrazovanja Endosada ™, omogućujući mi da koristim vaše materijale i reference u ovom tečaju. Prijavom podržavate pravnu upotrebu intelektualnog vlasništva i doprinosite razvoju profesije poslovne analize. Svi zaštitni znakovi pripadaju njihovim vlasnicima.

Što ćete naučiti

– duboko razumijete poslovnu analizu.
– Saznajte više od 50 tehnika analize poslovne analize kroz primjere i studije slučaja.
– Istražite svih šest područja znanja o BA.
– Shvatite pet perspektiva BA.
– Otkrijte najbolje prakse i uobičajene zamke.
– Praksa za CBAP® ispit IIBA sa 120 pitanja.
– Pripremite se za CBAP® ispit IIBA.

Scroll to Top