Tečaj internetskog nastave SAP modula za upravljanje kvalitetom (QM)

“” ”

Klase modula za upravljanje kvalitetom SAP -a (QM)

Pregled tečaja

Ovaj tečaj nudi sveobuhvatne internetske klase za SAP modul za upravljanje kvalitetom (QM). Uz klasifikaciju od 4,6 u 5800 evaluacija, ovaj je tečaj osmišljen kako bi pružio znanje i vještine potrebne za savladavanje podataka i poslovnih procesa u modulu za upravljanje kvalitetom.

Ciljevi tečaja

Glavni cilj ovog tečaja je voditi ga korak po korak pristup kako biste razumjeli i proveli procese upravljanja kvalitetom. Saznat ćete o temeljnim poslovnim procesima i kako konfiguracija utječe na ove procese. Tijekom cijelog tečaja usredotočit ćemo se na konfiguracijski pristup potreban za poslovni proces.

Bez obzira jeste li uključeni u projekt za implementaciju, ažuriranje ili optimizaciju upravljanja kvalitetom, ovaj će tečaj pružiti detalje potrebne za oživljavanje vašeg sustava upravljanja kvalitetom. Dobit ćete uvid u to kako konfigurirati upravljanje kvalitetom za podršku planiranju i izvršavanju i naučiti najbolje prakse kako biste izbjegli uobičajene prepreke.

Istaknite tečaj

Tijekom ovog tečaja obraćat ćete se sljedećim temama:
– Glavni podaci, MIC, postupak uzorkovanja, metoda inspekcije, plan inspekcije
– Prilagodba
– Integracija s modulima PM, MM, SD, PP

Na kraju tečaja imat ćete duboko razumijevanje kako konfigurirati SAP QM za procese upravljanja kvalitetom. Također ćete biti upoznati sa strukturama, porukama, popisima zadataka i poslovnim procesima koji su uključeni u upravljanje kvalitetom. Pored toga, dobit ćete vrijedne savjete, trikove i prijedloge kako uspješno implementirati vlastiti projekt upravljanja kvalitetom.

Ovaj se tečaj toplo preporučuje članovima projektnog tima ili pojedincima koji su odgovorni za projekti implementacije/podrške u upravljanju kvalitetom SAP -a.

Što ćete naučiti

Po završetku ovog tečaja stekli ćete iskustvo u sljedećim područjima:
– Majstori i poslovni procesi upravljanja kvalitetom SAP -a
– SAP QM Master podaci
– SAP QM Poslovni procesi
– SAP QM konfiguracija

Scroll to Top