Tečaj upravljanja projektima + dostava na vrijeme + Scrum Project Dostava

Upravljanje projektima i isporuka projekata sa Scrum

Naučite kako učinkovito isporučiti projekte i ispuniti rokove sa Scrum

Klasifikacija: 4.0 od 5574 recenzija
Trajanje: 1 sat
Broj nastave: 34
Razina poteškoće: sve razine

Naučite osnovne vještine upravljanja projektima i kako se dosljedno pridržavati rokova koristeći Scrum metodologiju za kontinuiranu isporuku na vrijeme.

“Scrum Open, Professional Scrum ™, Professional Scrum Master ™, PSM, PSM I, PSM 1, itd. To su registrirani brendovi s Scrum.org. Naši tečajevi i prakse nisu završeni niti povezani sa Scrum.org.”

Tri razloga da odmah pohađate ovaj tečaj!

1. Kompletna, sažeta i samouvjerena vizija isporuke i rokova projekta pomoću Agile Scrum: Ovaj tečaj nudi sveobuhvatno razumijevanje isporuke projekata i usklađenosti s rokovima pomoću Agile Scrum. Naučit ćete teoriju i vidjeti primjere stvarnog svijeta kako se primjenjuje u industriji.

2. Povjerenje u upotrebu tehnika isporuke projekata pomoću Agile Scrum: Naučit ću vas temeljima Scruma i kako učinkovito koristiti tehnike isporuke projekata u industriji. Ne trebate sudjelovati u skupoj tečaju na -po -face; Pružam svako potrebno znanje jednostavno i dostupno.

3. Prilagođena podrška: Možete mi postaviti pitanja i pažljivo ću odgovoriti na svako. Tečaj također uključuje pripovijedanje iskusnih profesionalaca Kevina Kollinsa i Scotta Clema.

Što je Scrum?

Scrum je vrlo učinkovita metoda za upravljanje i dovršavanje složenih projekata. Smatra se da pristup broj jedan isporučuje projekte na vrijeme, osiguravajući vrijednost za tvrtke i korisnike.

Tko bi trebao pohađati ovaj tečaj?

Ovaj je tečaj prikladan za menadžere projekata, magistrirane proizvode, vlasnike proizvoda, članove razvojnog tima ili sve koji žele isporučiti projekte na vrijeme i s visokom kvalitetom koristeći Scrum. Ako imate prethodno znanje ili novo u temi, ova klasa je dizajnirana za vas.

Što ćeš naučiti?

U ovom ćete tečaju naučiti:

– Sažeti pregled Scruma, uključujući teorije i popisa za provjeru za sve događaje, uloge, pravila i artefakte koji se koriste u isporuci projekata.
– Činjenice temeljene na stvarnom iskustvu u industriji i istraživanju, pružajući ispravnu terminologiju i razumijevanje Scruma.
-Potpune smjernice o isporuci projekata na vrijeme sa Scrum -om, kao što se koristi u radnom okruženju, bez potrebe za skupim treninzima na licu.
– Tečaj se temelji na videu, eliminirajući potrebu za podrškom.

Kako je tečaj strukturiran?

Svaki odjeljak tečaja odnosi se na specifičan aspekt isporuke projekata s Agile Scrum. Naučit ćete teoriju, prakse, savjete i primjere putem visokokvalitetnog video i audio sadržaja. Sve se informacije temelje na stvarnom iskustvu.

Što ćete naučiti:

– Tehnike za ispunjavanje rokova projekta i poboljšanje isporuke projekata koristeći Agile Scrum i Osnove upravljanja projektima.
– Snaga Scruma u isporuci projekata na vrijeme i s visokom kvalitetom.
– Kako koristiti popise za provjeru kako biste osigurali vrijednost isporuke i projekta na vrijeme.
– Provedba tehnika Agile Scrum i osnove upravljanja projektima za timove za usluge, održavanje ili podršku.
– Strategije za poboljšanje isporuke projekata bez skupe obuke.
– Prednosti Agile Scruma u upravljanju projektima i učinkovitosti u isporuci.
– Razumijevanje Scrumovih pravila, radova i događaja i kako poboljšavaju učinkovitost tima.
– Pojmovi koji stoje iza Agile Provjerenih popisa i ključnih događaja, kao što su početni sastanci, usavršavanje proizvoda, planiranje sprinta, Daily Scrum, Sprint Review i Sprint Retrospektiva.
– Pregled Agile Scrum okvira i njegova uloga u isporuci vrijednosti na vrijeme.

Scroll to Top