Tečaj upravljanja projektima Scrum: Potpuni vodič

“” ”

Scrum Upravljanje projektima: Definitivni vodič

Savladajte osnove upravljanja projektima u Scrumu i pripremite se za PSM certifikat

Evaluacija: 4.5 od 5444 recenzija

Ukupno trajanje: 2 sata

Ukupna predavanja: 46

Razina: Sve razine

O tečaju

Kompletni program upravljanja projektima Scrum: Ova sveobuhvatna obuka pruža sva znanja potrebna za učinkovito upravljanje projektima koristeći Scrum Framework. U ovom ću tečaju dijeliti temelje Scruma, njegovih vrijednosti i načela, kao i voditi ga u svojoj implementaciji unutar svoje organizacije. Cilj mi je pomoći vam da prevladate izazove agilne transformacije. Duboko ćete razumjeti kako se agilno upravljanje projektima razlikuje od tradicionalnih metoda poput vodopada. Produbijmo okvir Scrum, podučavajući kako izražavati potrebe kupaca kroz jasne i sažete korisničke priče. Na kraju ove obuke imat ćete bitno znanje za suradnju sa Scrumom u vašoj tvrtki. Osim toga, pružit ću resurse i upitnike kako bih ga pripremio za Professional Scrum Master (PSM) certifikat. Uključit će se praktične vježbe i primjeri za ilustraciju svakog koncepta. Evo nekoliko svjedočenja prethodnih sudionika:

  • “Jamal Lazaar je nevjerojatno kompetentni instruktor koji pruža jasne metodologije za uspjeh. Toplo preporučujem ovaj tečaj za vodstvo. Izvrsni tečaj!” – Landry
  • “Nakon završetka ovog tečaja, osjećam se motivirano i samouvjereno u svojim vještinama. Hvala, Jamal!” – L. Naraine
  • “Jednostavno, sažeto i praktično. Hvala!” – Dave

Zašto se pretplatiti na ovaj Scrum trening?

Ako ste zainteresirani za učenje o okviru Scrum -a, razumijevanje različitih radova i događaja u Scrumu ili implementaciju Scruma u svom timu, ovaj je trening savršen za vas. Scrum je najčešće korištena agilna metodologija u poslovnom svijetu, a tvrtke poput Amazon, Google, Microsoft, IBM, PayPal, Spotify i Twitter uživaju u svojim prednostima. Iako je Scrum lako razumjeti, njegova uspješna primjena može biti izazovna. Mnoge tvrtke pogrešno vjeruju da rade sa Scrumom, ali na kraju preopterećuju svoje procese nepotrebnim sastancima i papirima, izgubivši istinske prednosti Scruma. Bez obzira jeste li programer, voditelj projekata ili upravitelj proizvoda, razumijevanje složenosti Scruma ključno je za maksimiziranje produktivnosti. Inicijativu i udružite se s potrebnim vještinama. Na kraju ovog treninga ćete:

  • Savladajte temelje okvira Scrum
  • Otkrijte snagu Scruma u složenom upravljanju projektima
  • Shvatite različite uloge Scruma (vlasnika proizvoda, Scrum Master, razvojni tim)
  • Istražite 5 događaja u ciklusu razvoja Scruma
  • Naučite kako uspješno implementirati Scrum u svom timu
  • Procijenite napredak svog tima u odnosu na ciljeve
  • Pripremite se za certifikat Professional Scrum Master (PSM)
  • I još mnogo toga!

Ovo nije teorijski tečaj; Pružit ću praktične tehnike koje se mogu odmah primijeniti. Tijekom treninga bit će dostupni upitnici za testiranje vašeg znanja. Radujem se što ćemo vas vidjeti na tečaju!

Scroll to Top