Kompletni tečaj masterklasa kod vlasnika proizvoda Agile Scrum

“” ”

Definitivna master klasa Agile Scrum vlasnika proizvoda

Saznajte kako strategizirati, izgraditi i lansirati digitalne proizvode kao agilni vlasnik proizvoda

Evaluacija: 4.0 od 5374 recenzija
1,5 sati ukupno
30 predavanja
Sve razine

Dobrodošli na najopsežniji i produbljivi tečaj vlasnika proizvoda koji je dostupan na mreži. Ako težite prijelazu na ulogu vlasnika proizvoda, razviti izuzetne softverske i digitalne proizvode, istaknite se kao programer ili tehnički vođa ili jednostavno razumijete umjetnost izgradnje vrijednih proizvoda pomoću tehnika vlasnika agilnih proizvoda, ovaj je vlasnik masterclass Professional Scrum Savršen tečaj za vas i još mnogo toga.

Da li se borite da saznate koje vještine poslodavci traže vlasniku proizvoda? Ne gledajte više. Ovaj je tečaj osmišljen kako bi ga opremio potrebnim vještinama vlasnika proizvoda kako bi se osigurao posao poput Agile Scrum vlasnika proizvoda. Na kraju ovog tečaja imat ćete znanje i stručnost za vođenje Scrum timova visokih performansi u stvaranju zapaženih proizvoda i usluga digitalnog softvera.

Cijenimo vaše vrijeme i pažljivo odaberemo ovaj tečaj kako bismo pružili samo bitna znanja potrebna da bi postala uspješan vlasnik proizvoda. Nema namotavanja, bez dosadne teorije i bez sati otpada sa apstraktnim konceptima koji neće biti korisni u stvarnom svijetu. U ovom ćete tečaju naučiti kako izraditi pravi zaostatak proizvoda za aplikaciju za bankarstvo potrošača koristeći naučene tehnike.

Vrijeme je novac, zbog čega je naš tečaj dizajniran tako da bude sažet i učinkovit. Za razliku od drugih dugih tečajeva, naši se mogu završiti za samo nekoliko sati.

Zašto biste odlučili naučiti o tome da postanete vlasnik proizvoda? Na današnjem globalnom digitalnom tržištu velika je potražnja za softverskim i digitalnim proizvodima. Slijedom toga, uloge vlasnika proizvoda također su na velikoj potražnji. Stjecanje vještina da postanete vlasnik proizvoda pružit će vam konkurentsku prednost u vašoj karijeri, čak i ako trenutno niste vlasnik proizvoda, ali želite razumjeti agilni pristup razvoju proizvoda.

Hoće li mi ovaj tečaj pružiti osnovne vještine vlasnika proizvoda? Apsolutno. Iako se ovaj tečaj ne fokusira na certificiranje, razumijevanje pokrivenih koncepata značajno će povećati vaše šanse za posao kao vlasnika proizvoda i uvelike će olakšati postupak certificiranja za vas.

Zašto biste se trebali upisati na ovaj tečaj? Ovaj tečaj ne pretpostavlja prethodno iskustvo u svojstvu proizvoda i započinje od osnova, usmjeravajući vas temeljnim konceptima, poput uloge vlasnika proizvoda u agilnom timu Scrum i stvaranja Epicas i korisničkih priča. Nabavit ćete osnovne vještine vlasnika proizvoda potrebne za ulazak na tržište rada u samo nekoliko sati. Pored toga, možete istražiti komplementarni sadržaj tečaja kako biste dodatno proširili svoje znanje. To je jedinstveno mjesto za potpuni vlasnik proizvoda.

Evo vizije onoga što ćete naučiti (ne brinite ako još ne razumijete sve, shvatit ćete do kraja tečaja):
– Essential Scrum ključne riječi koje će vam pomoći da shvatite dinamiku Agile Scrum tima
– Značenje pojmova kao što su “povećanje proizvoda”, “sprint” i “retrospektiva”, te kako stvaranje personasa i mapiranje korisničkih priča doprinose pokretanju održivih minimalnih pokretanja proizvoda
– Standardni alati u industriji s kojima biste trebali biti upoznati
– I puno, puno više!

Da li se tečaj redovito ažurira? Zasigurno. Tehnologija i razvoj proizvoda neprestano se razvijaju i nastojimo održati svoj put u toku s najnovijim napretkom i najboljim praksama. Za razliku od mnogih drugih tečajeva na tržištu, redovito ažuriramo naš sadržaj kako bismo osigurali da učite najaktualnije i relevantnije informacije.

Što ako imate pitanja? Potpunu podršku nudimo odgovarajući na bilo koja pitanja koja imate, sedam dana u tjednu. Za razliku od drugih instruktora koji mogu odgovoriti samo jednom tjedno ili ne odgovoriti, posvećeni smo pružanju smjernica koje su vam potrebne za uspjeh.

Nema ni rizika! Ovaj tečaj dolazi s ukupnim jamstvom za povrat od 30 dana. Ako niste u potpunosti zadovoljni tečajem ili svojim napretkom, samo nas obavijestite i nadoknadite 100%bez pitanja. Pripremate se vještine vlasnika proizvoda i krećete u nagrađujuću karijeru ili dobijete ukupni povrat ako tečaj ne ispuni vaša očekivanja.

Jeste li spremni ukrcati svoje putovanje da biste postali vlasnik proizvoda? Pretplatite se sada pomoću gumba “Dodaj u košaricu” s desne strane i započnite svoj put da postanete potpuni agilni vlasnik proizvoda. Alternativno, možete napraviti besplatan pregled tečaja kako biste osigurali da je prikladan za vas. Vidimo se iznutra (požurite, poslovi vlasnika proizvoda istječu!)

Za koga je ovaj tečaj?
– Apsolutni početnici bez prethodnog iskustva poput vlasnika proizvoda
– Srednji pripravnici koji žele poboljšati svoje vještine vlasnika proizvoda
– Pojedinci zainteresirani za razvoj kreativnih i naprednih digitalnih proizvoda za osobnu ili korporativnu upotrebu
– Autonomni digitalni poduzetnici koji nastoje ponuditi izvanredna digitalna iskustva kroz suradnju.

Što ćete naučiti:
– Uzbudljivi budući izgledi za zapošljavanje vlasnika proizvoda i zašto je uzbudljivo vrijeme biti vlasnik proizvoda
– Glavne razlike između vodopada i agilnih metodologija i bitnih atributa uspješnog vlasnika proizvoda
– Kako razviti očaravajući prikaz proizvoda
– Osnovni pojmovi Agile Scrum i uloga vlasnika proizvoda u timu
– Stvaranje persona, ideje i mapiranje korisničkih priča
– Napišite epove i učinkovite korisničke priče
– Prioritet za zaostatak proizvoda
– Upravljanje i planiranje puštanja na slobodu
– Alati koji će vam pomoći u isporuci vrijednosti, uključujući preporučene knjige i softver.
“” “

Scroll to Top