Svačiji tečaj može upravljati operativnim rizikom

“” ”

Operativno upravljanje rizikom za sve organizacije

Pregled tečaja

Operativno upravljanje rizikom presudan je aspekt za organizacije svih vrsta, bez obzira na njegovu industriju, sektor ili zemljopisni položaj. Ovaj sveobuhvatni tečaj osmišljen je kako bi pojedincima i timovima pružio znanje i vještine potrebne za učinkovito upravljanje operativnim rizicima unutar svojih organizacija.

Zašto je upravljanje operativnim rizikom važno

Operativni rizik je svestran rizik koji prelazi sve odjele i funkcije unutar organizacije. Njegova važnost bila je još istaknutost tijekom nedavne pandemije. Ovaj tečaj ima za cilj osnažiti sudionike na temeljima upravljanja operativnim rizikom, uključujući osnovne alate kao što su samoprocjena kontrole rizika, pokazatelji rizika, upravljanje incidentima, upravljanje gubicima i procjena scenarija.

Osim rješavanja tradicionalnih alata za upravljanje operativnim rizikom, ovaj se tečaj bavi i jedinstvenim izazovima i razmatranjima upravljanja operativnim rizicima u “novoj normalnosti” organizacija. Naglašava važnost promicanja kulture rizika unutar organizacije. Pored toga, uključen je bonus modul koji se fokusira na upravljanje rizikom u aktivnostima outsourcinga i pokretanje novih proizvoda ili usluga. Ova područja često uključuju inherentne operativne rizike kojima je potrebno učinkovito upravljati.

Ono što ovaj tečaj čini istaknutošću

– Prikladno za širok raspon sudionika, od učenika koji proučavaju HRM do rizika profesionalaca i pojedinaca bez prethodnog znanja o operativnom riziku.
– Svi videozapisi predavanja uključuju titlove, osiguravajući da se ne izgube informacije. Za najbolje iskustvo preporučuje se korištenje slušalica.
– Prvih 50 ljudi koji kupuju ovaj tečaj imat će ekskluzivni pristup mogućnostima učenja doživotnog učenja putem sesija u Clubhouseu, počevši od 22. travnja. Ove će sesije rješavati razne teme koje se odnose na operativni rizik.
– Sudionici će također dobiti neograničen pristup člancima i sadržaju koji je instruktor objavio u globalno priznatim časopisima o riziku.

Što ćete naučiti

Kada se upišete na ovaj tečaj, hoćete:
– Nabavite sveobuhvatno razumijevanje operativnog upravljanja rizikom, od osnovnih koncepata do naprednih koncepata.
– Razviti stručnost u korištenju alata za upravljanje operativnim rizikom, kao što su samoprocjena kontrole rizika (RCSA), ključni pokazatelji rizika, upravljanje incidentima i procjena scenarija.
– Istražite koncept kulture rizika i njegovu važnost unutar organizacije.
– Naučite inovativne strategije i tehnike upravljanja operativnim rizicima u “novoj normalnosti” u stalnom evoluciji organizacija.
– Sudjelujte u raspravama u Clubhouseu s instruktorom cijeli vikend, pružajući mogućnosti produbljivanja tema upravljanja operativnim rizikom.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili savjetovanja o ovom tečaju, slobodno nas kontaktirajte putem e -maila [email protected]. Ovdje smo da vam pomognemo donijeti informiranu odluku.

Scroll to Top