Izgradnja tečaja organizacijskog proračuna

Tečaj građevine za organizacijski proračun

Proračuni programa projekta s pojednostavljenim pristupom i konceptualnim razumijevanjem

Ako ste profesionalac koji često vodi timske projekte bez puno smjernica, ovaj je tečaj savršen za vas. Tečaj izgradnje organizacijskog proračuna osmišljen je za pojedince koji žele poboljšati svoje razumijevanje i poslovne vještine, proračun i upravljanje. Bez obzira jeste li menadžer, voditelj projekta ili početnik u tom području, ovaj je tečaj prikladan za sve koji su uključeni u proračun projekta.

Stvoren od iskusnog 14 -godišnje profesionalne stručnosti u upravljanju financijama i tehnološkim programima, ovaj tečaj nudi djelotvorne lekcije i uvide. Kroz svoju karijeru pronašao sam brojne projekte koji su se suočili s nedostatkom proračuna, što je rezultiralo kašnjenjem projekta. Često se dodjeljivanje sredstava za projekte nije pravilno planirao, što dovodi do neaktivnih za dobavljače i angažiran, čineći timove iz fonda. Mnogi poslovni lideri imaju malo znanja o različitim vrstama proračuna i imaju poteškoća u stvaranju proračuna ili učinkovito komunicirajući sa svojim timovima.

Ovaj tečaj nudi pojednostavljeni pristup razumijevanju načina stvaranja, upravljanja i strategije više proračuna na radnom mjestu ili u vašem poslu. Saznat ćete o četiri glavne vrste organizacijskih proračuna koji se mogu primijeniti na pojedinačne programe/projekte ili cijelu tvrtku. Pored toga, tečaj se bavi važnom integriranjem aspekata komunikacije i uključivanja vaših dionika i dionika.

Najbolji dio je da nije potrebno računovodstveno iskustvo za pohađanje ovog tečaja. Sastoji se od četiri odjeljka s utjecajnim modulima koji uključuju odgovarajuće praktične aktivnosti za svakoga. Evo detalja onoga što ćete naučiti:

– Razumijevanje organizacijskog proračuna
-IN -ovisna analiza četiri glavne vrste organizacijskih proračuna: inkrementalni proračun, proračun na temelju aktivnosti, proračun za prijedlog vrijednosti i nulta bazna proračuna
– Analiza i identifikacija dionika vašeg tima
– Izvršavanje svoje komunikacijske strategije sa svojim timovima
– Mapiranje aktivnosti za vaš proračun, zajedno s raspodjelom resursa
– razlikovati razlike u odabiru proračuna i odabiru najprikladnijih
– Procijenite odgovarajući proračun za svoj tim
– Provedite različite proračunske strategije
– Pripremite prijedlog proračuna
– prepoznati najbolje prakse u proračunu

Ovaj tečaj ima za cilj omogućiti vas na vašem putu liderstva i pružiti nazvane planove koje možete prijaviti na vaše trenutne ili buduće projekte. Ne čekajte više! Upišite se danas kako biste stekli vještine koje su vam potrebne za upravljanje ili predložiti proračun u svom sljedećem projektu.

Nastavak profesionalnog obrazovanja (CPE) – Ciljevi učenja

Po završetku ovog tečaja postići ćete sljedeće ciljeve učenja:

– Osigurajte odgovarajuću dodjelu više proračuna unutar programa
– Pojednostavite i transformirajte procese proračuna u organizaciji
– Analizirajte i odredite odgovarajući koncept proračuna i pristup vašem projektu/organizaciji
– Planiranje, reviziju i obračunavanje svih izdvajanja proračuna, usklađujući se s protokolima za upravljanje troškovima
– Shvatite važnost komunikacije tima i provesti financijske protokole unutar metoda proračuna
– Povećajte odgovornost i uspostavite redoviti postupak upravljanja učinkom

Za dodatne informacije, uključujući povrat i pritužbe, pogledajte Uvjete korištenja, koji se mogu naći na dnu ove stranice. Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate pomoć, obratite se našem timu za podršku koristeći vezu za pomoć i podršku na dnu ove stranice.

Scroll to Top