Tečaj programa građevinskih projekata

“” ”

Raspored građevinskih projekta

Naučite alate i tehnike koje koriste profesionalci za upravljanje građevinarstvom kako biste osigurali da se projekti završe na vrijeme.

Evaluacija: 4.6 od 5317 Pregled

3,5 Ukupno sati

63 Predavanja

Sve razine

Naučite alate i tehnike koje koriste profesionalci za upravljanje građevinarstvom kako biste osigurali da se projekti završe na vrijeme.

Veliki infrastrukturni projekti uključuju tisuće ljudi koji rade zajedno na ispunjavanju niza zadataka u određenom nizu. To može biti složen i izazovan proces upravljanja. Kao zaposlenik građevinske tvrtke, vaša je uloga osigurati da se svi ti zadaci završe u utvrđenom roku, jer je vaš klijent platio fiksnu naknadu za ovu uslugu. Nepoštivanje posla u dogovorenom roku može rezultirati značajnim financijskim kaznama za vašu tvrtku.

Ovaj je tečaj posebno dizajniran za početničke inženjere i druge profesionalce koji ulaze u građevinsku industriju. Omogućit će znanje i vještine potrebne za učinkovito upravljanje građevinskim projektima i osigurati da se završe na vrijeme. Saznat ćete o važnosti i prednostima rasporeda izgradnje, kao i razvoju, nadzoru i kontroliranju rasporeda projekta. Pored toga, shvatit ćete različite vrste rasporeda koji se koriste u građevinskim projektima.

Tečaj je dizajniran tako da bude praktičan, jednostavan i jednostavan za praćenje. Uključuje praktične aktivnosti za jačanje vašeg učenja tijekom cijelog tečaja.

Odjeljak 1. tečaja usredotočen je na uvođenje koncepta rasporeda projekata i upoznati ga sa sadržajem tečaja. Ovaj odjeljak ima za cilj osigurati vašu udobnost i razumijevanje materijala koji ćete naučiti.

Odjeljak 2. bavi se razvojem rasporeda projekta. Ovdje ćete naučiti kako definirati zadatke za dovršavanje, zakazati i povezati ove aktivnosti i procijeniti svoje trajanje.

Nakon što se kreira raspored projekta, odjeljak 3 će ga voditi kroz postupak praćenja i upravljanja rasporedom. To uključuje usporedbu planiranih performansi s stvarnim performansama.

U posljednjem odjeljku, odjeljak 4, istražit ćemo različite vrste i stilove rasporeda koji se obično koriste u građevinskim projektima.

Što ćete naučiti:

– Shvatite svrhu i važnost zakazivanja građevinskih projekata
– Kako razviti, nadzirati i kontrolirati raspored projekta
– Različite vrste korištenih rasporeda građevinskih projekata
– Različiti članovi tima uključeni u razvoj rasporeda projekta

Scroll to Top