Tečaj za analizu kašnjenja konstrukcije (uklj. Teta) – MSP

Tehnike analize kašnjenja konstrukcije (uključujući tetku) – MSP
MS Project -Analiza kašnjenja izgradnje na temelju projekata John Smith, vrlo cijenjeni savjetnik za žalbe
Klasifikacija: 4.5 od 5267 recenzija
2,5 Ukupno sati
18 predavanja
Sve razine

MS Project -Analiza kašnjenja izgradnje na temelju projekata John Smith, vrlo cijenjeni savjetnik za žalbe.

Ovaj tečaj Majstora i ponude neće trajati zauvijek … djelovati sada!

Za tko je ovaj tečaj i zašto vam treba?

Ovaj je tečaj ključan za sve građevinske stručnjake koji su zainteresirani za učenje kako izvršiti analizu forenzičke kašnjenja građevinskog programa kako bi dokazali zahtjeve za produženje termina.

Možda ste inženjer koji želi demonstraciju koraka u koraku ili građevinski odvjetnik koji bi želio općenito razumjeti ovu specijaliziranu temu; U svakom slučaju, ovo je tečaj za vas.

Važno je zapamtiti da, kao građevinski profesionalac, više ne možete priuštiti da budete samozadovoljni. Morate diverzificirati svoje profesionalne vještine da biste se natjecali s novom generacijom profesionalaca koji mogu raditi kao savjetnik za žalbe, analitičar odgode, voditelj projekta, komercijalni menadžer ili projekt QS.

Popunjavanjem ovog glavnog tečaja poduzet ćete veliki korak da postanete analitičar kašnjenja i, kao što vjerojatno znate, ovo je vrlo profitabilna karijera. Analitičari kašnjenja su ciljevi visoke vrijednosti i redovito ih traže velike tvrtke za izgradnju i savjetovanje.

Kao analitičar kašnjenja, imate potencijal za rad širom svijeta i zarađivati ​​plaće u rasponu od 20 do 40.000 USD mjesečno … Porez u nekim zemljama.

Opis tečaja

Ovaj glavni tečaj o analizi kašnjenja pružit će vam holistički pogled i praktično znanje o ovoj složenoj temi.

Jedna od kritičnih tema je sveobuhvatna prezentacija analize utjecaja na vremenski utjecaj na MS projekt. Analiza vremenskog utjecaja nije metodologija koja se može podučavati za 5 minuta, to je relativno složena tehnika. Stoga sam posvetio gotovo 25 minuta koraku -u tijeku demonstracija analize utjecaja vremena.

Također ću pružiti tablicu analize Excel kašnjenja koja bi se trebala koristiti zajedno s vašom analizom utjecaja.

Ostale metodologije analize kašnjenja detaljno su pod utjecajem kako je planirano, srušene kako su izgrađene i kako je planirano u odnosu na izgrađenu.

Osim toga, postoji nekoliko kritičnih tema koje trebate znati o analizi forenzičke kašnjenja, uključujući ispravan način stvaranja dinamičnog programa iz statičkog programa kao što su izgrađena, stvaranje fragneta, analiza istodobnih kašnjenja, upravljanje ograničenjem, uskraćivanje logičkih pogrešaka i mnoga druga važna pitanja.

Rezultat tečaja

Ovaj glavni tečaj pružit će vam znanje, stručnost i praktične alate za provođenje analize kašnjenja u izgradnji kako biste dokazali izraz potraživanja za proširenje.

Stoga pregledajte kurikulum tečaja, pogledajte uzorke videozapisa i izazivajte sebe kako biste donijeli odluku koja će vam pozitivno prekinuti život i podići karijeru na novu razinu.

Nadam se da ćemo se vidjeti u mojoj učionici, hvala na vašem vremenu.

Što ćete naučiti

Ovaj glavni tečaj pružit će vam znanje, stručnost i praktične alate za provođenje analize kašnjenja u građevinskim programima kako bi se dokazao pojam proširivanja zahtjeva
Dajte prvi korak da postanete analitičar odgode
Shvatite kako učinkovito upravljati stručnjacima za analizu kašnjenja
Nabavite holistički pogled i opće razumijevanje konstrukcijske analize u konstrukciji

Scroll to Top