Osnovni tečaj Agile Project Management: Scrum, OKR i Kanban

“” ”

Agile Essentials Project Management: Scrum, OKR i Kanban

Saznajte osnove agilnog upravljanja projektima sa Scrum, Kanban i OKR

U ovom sveobuhvatnom tečaju duboko ćete razumjeti agilne metodologije upravljanja projektima, uključujući Scrum, Kanban i OKR. Naši specijalizirani instruktori vodit će vas kroz upute koraka i korak, pružajući znanje i vještine potrebne za učinkovito implementaciju ovih metodologija u svojim radnim procesima.

Scrum: Dominantno Agile Project Management


U prvom smo poglavlju ušli u svijet Scrum, jedan od najpopularnijih agilnih okvira za upravljanje projektima. Saznat ćete o različitim ulogama, artefaktima, sprintovima i sastancima koji Scrum čine snažnom metodologijom za uspjeh projekta.

Kanban: Optimiziranje radnih procesa

Tada smo detaljno istražili Kanban metodologiju. Saznajte kako optimizirati svoje radne procese pomoću kanbanskih ploča, karata, radova u tijeku, plivanja i razine leta. S Kanbanom možete povećati produktivnost i postići učinkovito upravljanje projektima.

OKR: Postavljanje ciljeva i rezultata tipka

I na kraju, predstavljamo OKR metodu koju je Google poznato koristio. Dobijte sveobuhvatno razumijevanje kako definirati ključne ciljeve i rezultate i naučiti kako ih učinkovito formirati kako biste maksimizirali potencijal vašeg tima.

Svako je poglavlje zamišljeno da bude neovisno, omogućavajući vam da se usredotočite na metodologiju koja vas najviše zanima. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni profesionalac, ovaj će tečaj pružiti znanje i osnovne vještine za isticanje u Agile Upravljanje projektima.

Zalažemo se za kontinuirano poboljšanje ovog tečaja i dodavanje više vrijednog sadržaja tijekom vremena. Ako imate određene ideje ili teme kojima se želite pozabaviti, slobodno nas kontaktirajte. Pridružite nam se na ovom putu učenja i otključajte puni potencijal za agilno upravljanje projektima!

Što ćete naučiti:
– Osnove agilnog upravljanja projektima
– dominirajući okvir Scrum
– Optimiziranje radnih procesa s Kanbanom
– Definiranje ključnih ciljeva i rezultata s metodom OKR (ključni ciljevi i rezultati)

Scroll to Top