Uvodni tečaj u PGMP® certifikat (1 PDU)

“” ”

Uvod u certificiranje profesionalnog upravljanja programima (PGMP®)

Početak certifikata za upravljanje profesionalnim programima (PGMP®)

Ovaj tečaj nudi sveobuhvatan uvod u obrasce upravljanja programima navedenim u “Standard za upravljanje programima – treće izdanje” PMI.

Pregled tečaja

U ovom tečaju dobit ćete čvrsto razumijevanje principa i praksi upravljanja programima. Istražit ćete definicije programa, projekta i portfelja, a jasno će imati i jasnoću u različitim PMO strukturama. Pored toga, udubit ćete se u pet domena upravljanja programima i devet procesa podrške za upravljanje grupama.

Ekskluzivni stavovi i ispitna pitanja

Naš iskusni instruktor stvorio je jedinstvenu grafiku kako bi vizualno predstavljao domene upravljanja programima, olakšavajući razumijevanje koncepata navedenih u Standardnom vodiču. Pored toga, tečaj uključuje PGMP ispitna pitanja koja su usklađena s skicama PGMP ispita za 2016. godinu.

Ciljevi učenja

Na kraju ovog tečaja moći ćete:

– Primijenite osnove upravljanja programima razgraničenim u vodiču “Standard za upravljanje programima – treće izdanje” za vašu ulogu upravljanja programom.
– Poboljšajte svoje znanje u upravljanju programima prema PMI standardima.

Pridružite nam se danas i napravite prvi korak da postanete certificirani specijalist za upravljanje profesionalnim programima (PGMP®).

Scroll to Top