Tečaj za analizu vremena utjecaja (SCL/AACE): proljeće (konstrukcija)

“” ”

Analiza utjecaja vremenskog utjecaja (SCL/ AACE): proljeće (konstrukcija)

Analiza kašnjenja u konstrukciji na temelju SCL protokola i AACE 29R-03 (uključuje instalaciju softvera Spring P6 V17)

Evaluacija: 4.4 od 5328 Pregled

ukupno 1,5 sata

13 Predavanja

Sve razine

Analiza kašnjenja u konstrukciji na temelju SCL protokola i AACE 29R-03 (uključuje Spring P6 V17 instalaciju softvera)

Metoda analize vremenskog utjecaja (SCL protokol i AACE 29R -03)

-Ova metodologija je tehnika analize kašnjenja na visokoj razini koja svi analitičari, savjetnici za odgode, ugovorni administratori, ugovori, QSS, komercijalni menadžeri, projekt, projekt, projekt Menadžeri i savjetnici trebali bi detaljno proučavati. Analiza vremenskog utjecaja najbolja je perspektivna tehnika analize kašnjenja za dokazivanje zahtjeva za proširenjem termina. FIDIC i NEC obvezuju izvođača da koristi perspektivne tehnike analize kašnjenja za iznošenje zahtjeva za produženje vremena.

Nadalje, bez predstavljanja profesionalne tvrdnje za prospektivno kašnjenje konstruktivnog ubrzanja, bit će vrlo teško dokazati konstrukciju konstruktivnog ubrzanja.

Ovaj glavni tečaj orijentiran na intenzivnu radionicu stvoren je zbog brojnih zahtjeva studenata i ova ponuda neće trajati zauvijek ….. pretplatite se sada!

opis tečaja

Ovaj glavni tečaj pružit će vam holistički prikaz i detaljno praktično znanje o metodi analize vremena utjecaja, što će vam omogućiti dokazivanje zahtjeva za produženje termina.

Za razliku od drugih tečajeva za obuku, vaše dragocjeno vrijeme neće biti izgubljeno na “teorijskoj” problemima analize kašnjenja koje možete pročitati na SCL i AACE web lokacijama. Glavni fokus ovog glavnog tečaja “orijentiran na radionicu” je prenošenje praktičnog znanja koje će značajno poboljšati vaše znanje u analizi unatrag i postavljenom profesionalnim vještinama.

Analiza vremenskog utjecaja nije metodologija koja se može učinkovito podučavati u 5 minuta, to je relativno složena tehnika. Stoga se u nekoliko predavanja podučava detaljna demonstracijski korak po korak ove tehnike. Proljeće P6 je softver za planiranje, a studija slučaja temelji se na stvarnom projektu izgradnje svijeta.

Glavne teme obuhvaćene ovim glavnim tečajem su sljedeće:

Upute za preuzimanje i instaliranje Spring P6 (V17)
Logika i opravdanje kašnjenja povezanih s metodom analize utjecaja
Stvarna i detaljna radionica -Korak -Be -koračni demonstracija analize utjecaja u proljeće (P6) za građevinski projekt
Sveobuhvatna tablica za analizu kašnjenja MS Excel koja se može koristiti na vašem projektu

Za koga je ovaj tečaj i zašto vam treba?

Ovaj je tečaj ključan za sve građevinske stručnjake koji su zainteresirani za učenje kako izvršiti analizu utjecaja vremena kako bi dokazali zahtjeve za produženje termina.

Možda ste inženjer koji želi demonstraciju koraka u koraku ili građevinski odvjetnik koji bi želio općenito razumjeti ovu specijaliziranu temu; U svakom slučaju, ovo je tečaj za vas.

Važno je zapamtiti da, kao građevinski profesionalac, više ne možete priuštiti da budete samozadovoljni. Morate diverzificirati svoje profesionalne vještine kako biste se natjecali s novom generacijom profesionalaca koji mogu raditi kao savjetnik za potraživanje, odgoditi analitičar, voditelj projekta, komercijalni menadžer ili projekt QS.

Popunjavanjem ovog glavnog tečaja poduzet ćete veliki korak da postanete analitičar kašnjenja i, kao što vjerojatno znate, ovo je vrlo profitabilna karijera. Analitičari kašnjenja su ciljevi visoke vrijednosti i redovito ih love velike tvrtke za izgradnju i savjetovanje.

Kao analitičar kašnjenja, imate potencijal za rad širom svijeta i zarađivati ​​plaće u rasponu od 20 do 40.000 USD mjesečno … bez poreza u nekim zemljama.

Rezultat tečaja

Ovaj glavni tečaj pružit će vam znanje, iskustvo i praktične alate za provođenje analize utjecaja na vrijeme izgradnje programa za dokazivanje zahtjeva za produženje termina.

Dakle, molimo vas da pregledate kurikulum tečaja, pogledajte uzorke videozapisa i izazivajte sebe da donesete odluku koja “razorno pozitivna” vaš život i podiže karijeru na novu razinu.

Nadam se da ćemo vas vidjeti u mojoj učionici, hvala na vašem vremenu.

Što ćete naučiti

Ovaj glavni tečaj pružit će vam holistički prikaz i detaljno praktično znanje o metodi analize vremena utjecaja, što će vam omogućiti dokazivanje zahtjeva za produženje termina.
“” “

Scroll to Top