Studije slučaja Tečaj Scrum i Agile: Scrum u stvarnoj praksi

“” ”

Studije slučaja Scrum i Agile: Praksa u stvarnom životu

Pravi primjer Scruma u akciji

Jeste li umorni od osjećaja da je vaš rad zaglavljen u rutini? Saznajte kako vam okvir Scrum može pomoći u rješavanju složenih problema i prilagoditi se stalno promjenjivim okolnostima u stvarnom svijetu. Saznajte kako se Scrum svakodnevno koristi i kako može poboljšati vašu produktivnost i učinkovitost.

Implementacija Scruma u vašem životu traje samo 5 koraka:

  1. Upravljanje zaostatkom proizvoda
  2. Planirajte sprinte
  3. Držite vizualno i prozirno
  4. Definirajte rokove i nadgledajte napredak
  5. Nabavite trenera

Ne vjerujte mi samo svojim riječima. Isprobajte i provjerite djeluje li za vas. Ovaj tečaj pruža praktične studije slučaja i stvarne primjere Scruma u akciji. Osmišljen je tako da studentima omogući da postanu izvrsni u svojoj praksi.

U ovom ćete tečaju istražiti razne izazove s kojima se suočavaju novi majstori Scruma i vlasnici proizvoda, posebno u radnom okruženju u kojima je Scrum nedavno uvedeno ili se ne primjenjuje dosljedno. Tečaj je podijeljen u tri dijela:

Dio 1: Dan u životu Scrum Master i Scrum vlasnika proizvoda

Pogledajte dnevne odgovornosti i zadatke Scrum Master -a i vlasnika proizvoda Scrum. Shvatite svoje uloge i kako doprinose uspjehu tima Scrum.

Dio 2: Dvotjedni sprint u stvarnom životu – Sprint 1

Pratite priču o proizvodu i maloj grupi likova dok prolaze kroz sprint s dva tjedna. Isprobajte izazove i trijumfe implementacije Scruma u projektu stvarnog života.

Dio 3: Savjeti i najbolje prakse za Scrum na poslu

Naučite vrijedne savjete i najbolje prakse za implementaciju Scruma u svoje radno okruženje. Bez obzira jeste li majstor Scrum -a, vlasnik proizvoda ili programer, ovaj će dio tečaja pružiti praktične savjete kako se nositi s određenim problemima i pitanjima koja se mogu pojaviti.

Ovaj se tečaj kontinuirano ažurira kako bi se pružile najnovije informacije i tehnike. Pridružite mi se, Dejan, iskusni vlasnik proizvoda, Scrum Master, Agile trener i instruktor instruktora, dok zaronimo u svijet Agile i Scrum.

Ključne riječi: Scrum, Scrum u stvarnom životu, Scrum u praksi, primjer Scrum -a u stvarnom životu, kako primijeniti Scrum u stvarnom životu, kako koristiti Scrum u svakodnevnom životu, kako primijeniti Scrum, kako koristiti Scrum, kako Da biste koristili Scrum u svom svakodnevnom životu, koliko dugo traju sprinteri, poput poboljšanja Scrum Sprinta, kao što je planiranje sprintova, koliko sprinta u šljokicama, kako imenovati sprintere Scrum, kako izračunati sprint u Scrumu, kako se nositi Sprint u Scrumu, kako sprintati na Scrumu, koliko dugo traju sprintovi u Agileu, koliko dugo bi trebao Scrum Sprint, Scrum Scrum, praktične događaje, kako funkcioniraju događaji Scrum, kako Scrum događaji funkcioniraju u praksi, kako poboljšati Scrum, Timebox događaji Scrum događaji, Scrum događaji, koliko događaja scrum postoji, kao što su olakšavanje Scruma, Scrum Master Events, Scrum Master Certification, što je Scrum, Scrum Alliance, Agile Scrum, Scrum Master Plaće, što je Scrum Master, Scrum Certification, Scrum metodologija, certifikat za scrum, Scrum Master Jobs, Agile vs Scrum, Kanban vs Scrum, Scrum Board, Scrum Vodič, Scrum značenje, Definicija Scrum, Scrum Master Curriculum, Scrum Team, Scrum Project Management, Scrum vs Agile, što je Scrum Master, Scrum vs Kanban, Ceremonije Scrum, Agile Scrum Metodologija, Scrum Framework, Scrum Artefacts, Agile i Scrum, Scrum Scrum, Development Scrum

Što ćete naučiti

  • Doživite sprint s dva tjedna u stvarnom životu
  • Primijenite Scrum i Agile načela u stvarnim situacijama –
  • Shvatite povijest Scruma i njegove praktične primjene
  • Učite iz stvarnih primjera Scruma u akciji
  • Dobijte uvid u uloge vlasnika proizvoda i Scrum Master
  • Istražite planiranje lansiranja i početno usavršavanje zaostatka proizvoda
  • Otkrijte savjete i najbolje prakse za implementaciju Scruma na poslu
  • Poboljšajte svoje razumijevanje Scruma u praktičnom kontekstu
Scroll to Top