Tečaj za certificiranje PMI-ACP-a: Osnove agilnog upravljanja projektima

“” ”

Program certificiranja upravljanja projektima

Tečaj 1 od 8 – Uvod u agilno upravljanje projektima

Dobrodošli u Agile program certificiranja projekata. Ovo je prvi tijek osam serija koji će vas voditi kroz Agile Program za certificiranje projekata – Agile certificirani praktičar (ACP).

Zašto odabrati Agile Project Management?

Agilni projekti poznati su po svojim kratkim iteracijama rada i inkrementalnom razvoju proizvoda. Usmjeravajući se na poslovne prioritete i vrijednost kupca, agilne metodologije omogućuju učinkovito upravljanje projektima. Ovaj tečaj nudi uvod u uobičajene agilne metodologije, objašnjava odnos između definiranih i empirijskih procesa i ističe glavne razlike između agilnih i tradicionalnih metoda upravljanja projektima. Također nudi smjernice o prijelazu s tradicionalnog pristupa planiranja planiranja na agilni pristup upravljanju projektima.

Upoznajte svog instruktora

Moje ime je Alex Johnson i bit ću vaš instruktor na ovom tečaju. Sa više od 10 godina iskustva kao trener i voditelj projekata, trenirao sam brojne profesionalce iz različitih područja, uključujući državne službenike, menadžere, projektne radnike i humanitarne radnike. Kroz svoju karijeru uspješno sam upravljao projektima u pravdi, ispravkama, regionalnom razvoju i razvoju ljudskih resursa.

Prednosti pohađanja ovog tečaja

Ovaj je tečaj osmišljen za menadžere projekata, menadžere programa i sve koji su zainteresirani za učinkovito sudjelovanje u agilnim projektima. Usklađen je s ciljevima Agile certificiranog ispita za praktičare koji su razvili Project Management Institute® i certificirani ciljevi učenja Scrummastera. Kada završite ovaj tečaj, imat ćete pristup videozapisima, primjerima, vježbama i upitnicima. Također, ako se potpuno uključite u materijale za učenje, možete zatražiti 5 PDU -a za ispite za certifikaciju PMI i održavati PMI certifikat.

Što ćete naučiti

Na kraju ovog tečaja moći ćete:

– Shvatite karakteristike agilnog upravljanja projektima
– Razlikovati između primarnih i sekundarnih agilnih vrijednosti
– prepoznati agilne principe
– Identificirati razlike između definiranih i empirijskih metodologija
– Usporedite agilni trokut ograničenja s tradicionalnim upravljanjem projektima
– Usporedite faze tradicionalnog upravljanja projektima s onima Agile Framework
– Shvatite kako se odgovornosti voditelja projekta mijenjaju u agilnom projektu
– razlikovati uobičajene agilne metodologije

Hvala vam što ste razmotrili ovaj tečaj! Napravite sljedeći korak i kliknite gumb “Upisni sada”. Vidimo se unutra!

Scroll to Top