Tečaj upravljanja projektima za tehničko pisanje

“” ”

Upravljanje projektima za tehničko pisanje

Učinkovito organizirajte svoj rad kao tehnički pisac

Jeste li tehnički urednik koji treba isporučiti softverske projekte s dokumentacijom orijentiranom na kupca? Želite li naučiti kako uspješno dostaviti svoju dokumentaciju i učinkovito doprinijeti ciljevima razvojnog projekta? Kao tehnički urednik često se suočavate s izazovom organiziranja i isporuke velikih količina informacija kupcu. Međutim, svaki član tima ima svoje razumijevanje onoga što je kupcu važno. Voditelj razvoja inzistira na dokumentiranju svakog detalja, marketinški menadžer želi priče o uspjehu, a urednik se fokusira na poboljšanje kvalitete jezika. U međuvremenu, svi u timu samo žele pauzu! Zvuči li to poznato? Nekako sva očekivanja padaju na vas.

“Nema tajni za uspjeh. To je rezultat pripreme, napornog rada i učenja od neuspjeha.” – Colin Powell

Kako možete uravnotežiti ove sukobljene zahtjeve za dokumentaciju? Kako možete osigurati da su interesi kupca pravilno zastupljeni i postati zagovornik kupca? Danas svi govore o upravljanju projektima, pravilnom planiranju i prioritetima. Međutim, obuka za upravljanje projektima zahtijeva vrijeme i predanost, a da ne spominjemo troškove. Pronalaženje vremena za učenje upravljanja projektima može biti neodoljivo. U ovom tečaju, John Anderson (PMP #2174692, arhitekt za razvoj korisnika na XYZ -u), s opsežnim iskustvom u tehničkom pisanju, korisničkoj pomoći i arhitekturi, dijelit će tajne okvira za upravljanje projektima koji možete koristiti za upravljanje razvojem svog Softverska dokumentacija sa svojim timom. John je uspješno primijenio ovaj pristup kako bi identificirao i pripremio isporuku različitih značajki korisničke pomoći za projekte razvoja softvera, uključujući korisničke vodiče, multimedijske i video značajke.

U ovom ćete tečaju naučiti:

Važnost ispunjavanja potreba kupaca

Saznajte kako ispravno identificirati i uhvatiti potrebe kupaca.

Definiranje ispravnih rezultata

Saznajte kako odrediti odgovarajuću isporuku za svoj projekt, poput pisane dokumentacije softvera, videozapisa, slika i infografike.

Pronalaženje ravnoteže isporučenih

Shvatite idealnu ravnotežu isporuke za svoj projekt.

Realno planiranje

Naučite korake za pripremu projekta dokumentacije i postavljanje realnih ciljeva.

Definiranje kriterija kvalitete

Otkrijte kriterije za procjenu kvalitete vaše softverske dokumentacije.

PUNCULNA DOSTAVA


Saznajte kako isporučiti svoj sadržaj kupcu na vrijeme i prema rasporedu.

Upišite se sada i saznajte kako primijeniti načela upravljanja projektima na razvoj vaše softverske dokumentacije!

P.S. Ovaj tečaj ima 30 -dnevnu politiku povrata!

Scroll to Top