Kanban tečaj za timove za razvoj softvera

Kanban za timove za razvoj softvera

Saznajte kako implementirati Kanbanove principe i prakse za poboljšanje procesa razvoja softvera.

U današnjem stalnom poslovnom okruženju ključno je da timovi za razvoj softvera odgovaraju i prilagodljivi. Usvajanje procesa temeljenih na agilnim pokazalo je da grupe za razvoj softvera prepoznaju potrebu za poslovnom okretnošću. Kanban, popularna metoda za upravljanje radom, posljednjih je godina stekla značajnu prianjanje. U ovom ćete tečaju saznati kako primijeniti Kanbanove principe za rješavanje izazova za razvoj softvera.

Ovaj sveobuhvatni program ne samo da predstavlja Kanbanove koncepte i vitki razvoj softvera, već također pruža detaljne uvide o tome kako implementirati kanbanske prakse kako bi poboljšali svoj razvojni proces. Zaronit ćete u temeljna načela Kanbana i istražiti kako oni mogu biti učinkovito učinkovito u razvoju softvera. Pored toga, tečaj nudi praktične savjete za planiranje i praćenje rada softvera koji koriste Kanban.

Kada se upišete na ovaj tečaj, osvojit ćete 4 PMI kategorije PDU -a i 4 svoje kategorije B Scrum Alliance. Zalažemo se za vaše putovanje učenjem i nudimo dodatne resurse o agilnom upravljanju projektima i metodologijama kao što su vodiči za studije poglavlja, dodatni testovi poglavlja, simulirani testovi, podcastovi i savjeti za PMP ispit. Za više informacija posjetite početnu stranicu Izenbridge.

Što ćete naučiti:

– Provedite kanban prakse u projektima za razvoj softvera
– Koristite informacije radijatora u projektima
– Poboljšajte razvojni tok razvoja
– implementirati sustav upravljanja radom na temelju povlačenja
– Identificirati i provesti ograničenja rada u procesu
– Upravljanje tijekom rada
– Identificirati uska grla u procesu razvoja

Pridružite nam se na ovom obrazovnom putovanju i otključajte Kanbanov potencijal za svoj tim za razvoj softvera. Dobro učenje!

Scroll to Top