CPM/PERT tečaj za upravljanje projektima

“” ”

Planiranje i raspored projekata za uspješno upravljanje projektima

Saznajte bitne tehnike za planiranje i raspored učinkovitih projekata

Evaluacija: 4.0 od 5167 recenzija

Trajanje: 5,5 Ukupno sati

Broj predavanja: 34

Razina poteškoće: sve razine

Otkrijte glavne tehnike planiranja i rasporeda projekata

Metoda kritičnog puta (CPM) i tehnika evaluacije i pregleda programa (PERT) mnogo su tražene tehnike u području planiranja i rasporeda projekta. Ove su tehnike ključne za stručnjake za upravljanje projektima koji imaju za cilj osigurati uspjeh svojih projekata. Dionici često zahtijevaju analizu CPM/PERT kako bi stekli povjerenje u potencijal uspjeha projekta.

Ovaj sveobuhvatni tečaj istražuje složenost CPM/PERT i omogućuje profesionalcima za upravljanje projektima sa znanjem i vještinama da učinkovito koriste ove tehnike. Savladavanjem CPM/PERT -a, profesionalci mogu dobiti vrijedan uvid u svoje projekte i donositi informirane odluke. Tečaj se također bavi uporabom CPM/PERT analize za stvaranje Gantt Tablica, popularnog alata za upravljanje projektima.

Pored toga, tečaj uključuje praktične vježbe koje omogućuju studentima da primjenjuju CPM/PERT tehnike u planiranju resursa, raspodjeli resursa, prioritetima aktivnosti i upravljanju promjenama na kritičnom putu. Primjeri PERT CPM -a navedenih u ovom tečaju dizajnirani su tako da ih lako shvate, čak i početnici.

Pored toga, tečaj predstavlja odjeljak o vjerojatnim modelima koji pomažu u procjeni i upravljanju nesigurnošću u upravljanju projektima. Kvantificiranjem rizika u smislu vjerojatnosti, profesionalci mogu prihvatiti kvantitativniji pristup upravljanju rizikom projekta, posebno u odnosu na kašnjenje na vremenu.

Što ćete naučiti

– Planiranje i raspored učinkovitih projekata
– Pravilno prioritet aktivnosti i optimalna raspodjela resursa u projektnim aktivnostima
– Metoda kritičnog puta (CPM), tehnika koja se široko koristi u planiranju i kontroli projekata
– Tehnika evaluacije i pregleda programa (PERT)
– Strategije za rješavanje nevolja u projektima

Unesite sada i poboljšajte svoje vještine upravljanja projektima ovim sveobuhvatnim planiranjem i rasporedom tečaja.

Scroll to Top