Kompletni tečaj upravljanja projektima: Sve za sve novo PMI

Kompletno upravljanje projektima: sve za sve novo PMI

Obrazovanje o upravljanju projektima započinje ovdje: Planiranje opsega rasporeda Crus Risk Leadership Agile Communication PMP

Ovaj vrlo priznati tečaj osnova je korporativnog usavršavanja u upravljanju projektima na Dash Academy. Široko je prepoznat i imao je koristi od brojnih učenika. Sada je poboljšana i posebno poboljšana za naše studente, a uključuje i najnovija ažuriranja PMBOK -a. U ovom tečaju vodit će vas naš stručni instruktor, Ethan Anderson, MENG, MSC i PMP. Ethan je poznata figura u području upravljanja projektima, vodstvom i komunikacijskim obukom. Ovaj je tečaj prikladan za pojedince iz svih sredina i profesija. Ako ste početnik ili nemate prethodno iskustvo znanja ili upravljanja projektima, ovaj je tečaj savršeno polazište za vas. Obuhvaća sve što trebate znati kako biste stekli sveobuhvatno razumijevanje profesije upravljanja projektima i složenosti upravljanja projektima. Iako ovaj tečaj pokriva osnove, daleko je od osnovnog. Potpuno upravljanje projektima: Sve za sve nudi detaljnu pokrivenost svih osnovnih tema. Tijekom cijelog tečaja saznat ćete o inicijaciji projekata, planiranju projekata, opsegu projekta, rasporedu projekta, analizi projektnih rizika, analizi troškova projekta, zatvaranju projekata i naučenim lekcijama i različitim metodama isporuke upravljanja, uključujući agilne, inkrementalne, iterativne, prediktivne, prediktivne i vodopad. Pored toga, bit ćete predstavljeni praktičnim vježbama koje će vas izazvati i pomoći vam da razvijete osnovne vještine, poput pisanja termina za otvaranje projekta, identificiranja i analize ključnih dionika projekta, stvaranja plana projekta, definiranja opsega projekta, stvoriti projekt Raspored, odredite proračun projekta, razvijte evidenciju rizika, stvorite plan komunikacije projekta i nadgledajte napredak projekta. Čak i ako ste iskusni voditelj projekta, ovaj tečaj vam je i dalje vrlo koristan. Ažurirat će ga o promjenama napravljenim u PMI -jevoj verziji 7 PMI upravljanja projektima (PMBOK), predstavit će najnovije najbolje prakse i procese u svom području, pružit će strategije liderstva za menadžere projekata i informirati o profesionalnim oznakama i opcijama certifikacije poput PMP, CAPM i Google Management Project Management. Osim toga, ovaj tečaj ispunjava zahtjeve za dobivanje profesionalnog razvoja ili PDU -ove kreditne. Pridružite se našoj zajednici Vibrant Dash Academy Accaremy i ukrcajte se na ovo transformativno putovanje učenja. Radujemo se što ćemo vas pozdraviti!

Što ćete naučiti

  • Skupit ćete solidnu bazu u profesionalnom upravljanju projektima, od inicijacije projekta do završetka i naučenih lekcija.
  • Naučit ćete profesionalno planirati svoje projekte kako bi osigurali uspjeh projekta. To uključuje stvaranje planova opsega, raspored, troškova, rizika i komunikacije.
  • Dobit ćete uvid u vještine vodstva i motivacije koje koriste uspješni voditelji projekata. Istražit ćete izuzetne prakse vodstva i komunikacije.
  • Shvatit ćete 12 načela i 8 domena upravljanja projektima, kako je definirano u nedavnom tijelu znanja u upravljanju projektima (PMBOK v.07) PMI.
  • stekli ćete praktične vještine koje će povećati vašu karijeru i omogućiti vam da potražite svoje imenovanje profesionalnog upravljanja projektima (PMP).
  • Postat ćete heroj za sve svoje prijatelje i obitelj!
  • BESPLATNO ćete dobiti drugi tečaj.
Scroll to Top