Dio 1/4 tečaj – kontrolor dokumenata i implementacija EDMS Passo

“” ”

Dio 1/4 – Kontroler dokumenata i implementacija EDMS -a

Postanite kontrolor dokumenata pri razumijevanju osnovnih koncepata upravljanja dokumentima i evidentima s provedbom EDMS -a

Sretni smo što nudimo program obuke za razvoj vještina koji dublje istražuje sve faze upravljanja dokumentima i evidencije, koristeći vodeće prakse u industriji s interaktivnim i praktičnim pristupom. Ovaj tečaj pruža pregled dokumenta i upravljanja zapisom, posebno dizajniranim za ljude koji žele razumjeti razliku između upravljanja dokumentima i upravljanja registracijom. Nudi sveobuhvatno razumijevanje upravljanja dokumentima i najbolje prakse za upravljanje dokumentima i za upravljanje registracijom.

Organizacije koje imaju zaposlenike imenovane za nove aktivnosti, poput provedbe dokumentacije i EDMS -a, potiču se da sudjeluju u ovom tečaju prije nego što započnu svoj rad. Pored ovog tečaja, pokrenuli smo seriju od četiri dijela koja pruža sveobuhvatno znanje o načinu upravljanja dokumentacijom i zapisima u trenutnoj industriji. Ovi su tečajevi prikladni za bilo kojeg člana tima u organizaciji, bilo da je to tajnik ili menadžer. Cilj je razjasniti koncepte upravljanja dokumentima i zapisa i objasniti ključnu ulogu koju ljudi igraju u upravljanju dokumentacijom.

Tečaj također pruža kratko objašnjenje sustava upravljanja poslovnim dokumentima (EDMS), pružajući studentima pogled na korake koji su uključeni u provedbu EDMS projekta.

Što ćete naučiti:

– Uloga kontrolera dokumenata i njegove odgovornosti unutar organizacije.
– Kako proučavati upravljanje dokumentom i zapisom može pridonijeti cjeloživotnom putu učenja.
– Razvoj vještina za upravljanje informacijama, podržavajući njihov učinak i postignuća na poslu.
– Primjena najboljih praksi u intervjuima za maksimiziranje utjecaja vašeg znanja i vještina kao kontrolera dokumenata.

Pridružite nam se danas i otključajte potencijal vaše karijere u kontroli dokumenata!

Scroll to Top