Kompletan tečaj treninga 7. izdanja PMBOK -a; Svih 2022. poglavlja PMBOK 7

“” ”

Full PMBOK Edition Obuka za PMP ispit za pripremu

Sveobuhvatni PMBOK 7 za PMP certifikat

U ovom sveobuhvatnom tečaju na 7. izdanju PMBOK -a vodit ću vas za sve bitne informacije koje trebate znati za vaš PMP certifikacijski ispit. Dizajniran za brzo preuzimanje sadržaja vodiča za upravljanje projektima (PMBOK®) – 7. izdanje, ovaj je tečaj vrijedan dodatak vašoj pripremi za PMP ispit.

Sedmo izdanje PMBOK -a ključni je resurs koji se ne može zanemariti za pripremu PMP ispita. Zajedno s drugim referentnim knjigama, kao što su 6. izdanje PMBOK -a i Agile Vodič za praksu, ovaj tečaj pokriva sva kritična poglavlja i potrebne informacije iz 7. izdanja PMBOK -a. Razmotrite ga kao dodatni alat u vašem PMP ispitu za pripremu arsenala.

Trenutno tečaj uključuje domene performansi ‘principe’, dionike i dionike. Uskoro ću dodati sve domene performansi kako bih pružio sveobuhvatno iskustvo učenja. PMP internetski ispit temelji se na skici sadržaja PMP ispita, koja služi kao program za ispit za certificiranje. Kada koristite ovaj tečaj, možete ubrzati studije za PMP ispit i uštedjeti vrijeme koncentriranja u područjima PMBOK 7.

Da biste poboljšali svoje učenje, dobit ćete i besplatne dodatne značajke od CareerSprints.com. Ove će značajke dodatno podržati vaše PMP certificiranje. Odgovorimo na neka uobičajena pitanja o PMP certifikacijskom ispitu i tečaju za obuku PMBOK 7.

– Je li PMP ispit zasnovan na 7. izdanju PMBOK -a?
Da, PMP ispit temelji se na 7. izdanju PMBOK -a, zajedno s ostalim PMP knjigama, kao što su PMBOK 6 i Agile Vodič za praksu.

– Je li se 7. izdanje PMBOK -a?
Da, 7. izdanje PMBOK -a lansirano je 1. kolovoza 2021. godine.

– Koje su promjene 7. izdanja PMBOK -a?
Novo sedmo izdanje PMBOK -a uvodi promjenu upravljanja projektima temeljenim na procesu za isporuku projekata na principima. Uključuje 8 domena performansi i 12 principa.

– Koja je razlika između 6. izdanja PMBOK -a i 7. izdanje?
6. izdanje PMBOK -a imalo je 10 područja znanja i 5 procesnih skupina, koje su u 7. izdanju PMBOK -a zamijenjene u 8 domena performansi i 12 principa. Standardi upravljanja projektima premješteni su na početak PMBOK 7, a uvedeni su dodatni alati za alate. PMBOK 7 je otprilike 1/5 veličine svog prethodnika.

– Što će ovaj tečaj za trening PMBOK 7?
Ovaj tečaj za obuku PMBOK 7 obuhvatit će 12 načela i 8 domena performansi. Kako PMI pruža veću jasnoću na dijelovima PMBOK 7 koji se koriste u PMP testnim pitanjima, dodatni materijali i detalji bit će dodani tečaju.

– Je li sedmo izdanje PMBOK -a također dostupno za kupnju?
Da, 7. izdanje PMBOK -a može se kupiti od Amazona ili dobiti kao PDF verzija putem PMI udruge.

– Kako se 7. izdanje PMBOK utječe na vašu pripremu ako ste već na pola puta?
7. izdanje PMBOK -a uvodi nove koncepte i neko ponavljanje sadržaja PMBOK 6. Međutim, kraće je i može se čitati brže. Ako ste prošli kroz PMBOK 6 treninga ili pročitali knjigu, čitanje PMBOK 7 bit će dovoljno.

– Mogu li započeti s ovim internetskim tečajem PMBOK 7 prije pohađanja drugih tečajeva?
Zasigurno! Ovaj tečaj, temeljen na 7. izdanju PMBOK -a, pruža kondenzirani pregled u usporedbi s najvećim tečajevima za 6. izdanje. Priprema tlo za dodatno istraživanje sadržaja PMBOK 6. Čak i ljudi koji imaju iskustvo u upravljanju projektima koji više ne čitaju PMBOK 6 imat će koristi od ovog tečaja kako bi ubrzali svoju strategiju pripreme PMP ispita.

Što ćete naučiti

– Shvatite glavne promjene u 7. izdanju PMBOK -a koje utječu na pripremu za PMP ispit.
– Saznajte sva poglavlja 7. izdanje PMBOK -a, uključujući 8 domena izvedbe i 12 principa.
– Pripremite se za sljedeće promjene na PMP ispitu jer uključuje sadržaj PMBOK 7.
– Dobijte znanje o najnovijim alatima i najboljim praksama koje koriste uspješni voditelji projekata širom svijeta.

Scroll to Top