Tečaj o tome kako započeti s Agile Project Management pomoću JIRA -e?

“” ”

Uvod u agilno upravljanje projektima pomoću JIRA

Naučite temelje agilne metodologije i JIRA za uspješno upravljanje projektima

Jeste li zainteresirani za provođenje agilne metodologije u vašoj organizaciji? Želite li naučiti kako učinkovito upravljati projektima koristeći JIRA? Ne gledaj više! Ovaj sveobuhvatni tečaj vodit će vas kroz korak po korak procesa kako započeti s agilnim upravljanjem projektima.

Pregled tečaja

U ovom praktičnom tečaju naučit ćete kako odmah primijeniti agilnu metodologiju na svoju organizaciju. Bez obzira jeste li poduzetnik, dio rastućeg poslovanja ili član tima, ovaj je tečaj osmišljen kako bi vam pomogao da uspijete s Agilom.

Što ćete naučiti

– Dobijte čvrsto razumijevanje osnovne terminologije i načela agilne metodologije.
– Saznajte kako definirati opseg projekta i pisati korisničke priče.
– Otkrijte tehnike kako bi vas i vaš tim obvezali postići Sprintove ciljeve.
– Naučite kako učinkovito organizirati JIRA za bolju isporuku projekata.
– Shvatite pojmove epova, priča i zadataka i naučite kako ih koristiti u JIRA.

Struktura tečaja

Ovaj je tečaj podijeljen u dva dijela. Prvi dio se bavi teorijom koja stoji iza agilne metodologije, objašnjavajući svu terminologiju potrebnu u jednostavnom i lako razumljivom. Ako ste već upoznati s ovim pojmovima, slobodno preskočite ovaj odjeljak.

Drugi dio je praktični vodič za korak -korak o tome kako implementirati agilnu metodologiju u svoju organizaciju pomoću JIRA. Naučit ćete kako definirati opseg projekta, strukturirati ga u JIRA koristeći komponente, epove, priče i zadatke. Na kraju tečaja uspješno ćete primijeniti agilnu metodologiju na svoju organizaciju.

Kako uspjeti u ovom tečaju

Da biste maksimalno iskoristili ovaj tečaj, ponesite jedan od svojih projekata i pratite zajedno s instruktorom. Aktivnim primjenom tehnika i strategija koje se podučavaju na tečaju, lako ćete moći implementirati agilnu metodologiju u svojoj organizaciji.

Pridružite nam se danas i započnite svoje putovanje kako biste postali stručnjak za agilno upravljanje projektima! Nadamo se da ćemo ga vidjeti na tečaju.

(Napomena: Imena korištena u ovom tekstu su S i ne predstavljaju stvarne ljude ili organizacije.)

Scroll to Top