CAPM 2023 simulirani praktični tečaj za testiranje

2023. CAPM simulirao praktične testove

obuhvaća sve domene definirane u novom ispitivanju ispita (ECO) – na temelju PMBOK vodiča 7. izdanje i vodiča za agilne prakse

Ovi CAPM simulirani praktični testovi u potpunosti su usklađeni s novim certificiranim programom suradnika u upravljanju projektima (CAPM) iz srpnja 2023. i odražavaju najnovija ažuriranja ECO -a. Ovaj tečaj uključuje ukupno 360 pitanja na temelju vodiča za 7. izdanje PMBOK -a, Vodiča za Agile Practices, kao i ostale preporučene značajke pripreme uključenih u referentni popis ispita.

Da bi se u potpunosti pripremili za ispit za certificiranje CAPM -a 2023. godine, ovaj tečaj nudi 4 praktična usmjerena testova, a svaka je pokrivala nove domene navedene u ažuriranom sadržaju CAPM ispita (ECO), plus 2 puna praktična ispita, svaki uključujući vrlo realna pitanja za simulaciju stvarnog ispitivanja i Pomozite vam da testirate svoje razumijevanje domena i pristupa izvedbi projekata.

Tečaj je strukturiran prema domenama novog Eco:
– Praktični test 1 = Domena 1 (Osnove upravljanja projektima i glavni koncepti)
– Praktični test 2 = domena 2 (prediktivne metodologije na temelju planiranja)
– Praktični test 3 = domena 3 (agilne strukture/ metodologije)
– Praktični test 4 = domena 4 (strukture poslovne analize)
– Potpuni praktični pregled 1
– Potpuni praktični pregled 2

Povećajte samopouzdanje i stručnost prije polaganja CAPM certifikacijskog ispita pomoću ovih praktičnih testova koji će vam pomoći u prepoznavanju bilo kakvih nedostataka u znanju i pojašnjenja koncepata koje je teško razumjeti. Svaki praktični test sastoji se od 15 pitanja, uključujući višestruki izbor, višestruki odabir, grafikone i popunjavanje praznina, kako bi se savršeno odražavalo sve vrste pitanja koja ćete pronaći na ispitu CAPM 2023.

Svaki puni praktični ispit uključuje 150 pitanja koja će vam pomoći da simulirate cjelokupno iskustvo ispita, vrijeme ispita i oponašate iste uvjete ispita kako bi se na dan ispita smanjio stres i zastrašivanje.

Ovaj tečaj uključuje izazovna pitanja na temelju scenarija, s detaljnim objašnjenjima, kao i odgovarajućim referencama iz Vodiča za 7. izdanje PMBOK -a, iz Agile Vodiča za praksu, kao i ostale preporučene značajke na referentnom popisu ispita.

Možete utvrditi koliko ste spremni položiti CAPM ispit na temelju rezultata na cjelovitim praktičnim ispitima:
– Manje od 50%: niste dovoljno spremni. Toplo se preporučuje ponovno u potpunosti pregledati njihove studijske materijale.
– između 50% i 60%: još niste tamo. Preporučuje se da se usredotočite na svoje praznine znanja i preuredite svoje praktične testove.
– Između 60% i 70%: Skoro ste tu. Ako još uvijek imate vremena prije datuma ispita, možete ga koristiti za više prakse.
– između 70% i 80%: spremni ste! Sada imate dobru priliku položiti ispit.
– Više od 80%: savršeno ste spremni. S ovim rezultatom vjerojatnije je da ćete dobiti rezultat iznad gola u svim domenama!

Što ćete naučiti

nan

Scroll to Top