Scrum Master Kompletni tečaj

“” ”

Sveobuhvatna obuka Scrum Master

Dominirajte agilni način razmišljanja i Scrum Framework + Pripremite se za Scrum PSM1 certifikat

Animacija Objašnjenja videozapisa

Dobrodošli u sveobuhvatni Scrum Master trening! U ovom ćete tečaju duboko razumjeti agilni način razmišljanja i okvir Scrum. Bez obzira jeste li majstor Scrum, vlasnik proizvoda, član tima ili poslovni dionika, ovaj je tečaj osmišljen kako bi vam pružio znanje i vještine potrebne za izdvajanje u vašem poslu.

Što je okretno?

Agile nije samo metodologija ili specifičan način razvoja softvera. To je skup vrijednosti i načela koji vode timove u odlučivanju o rješavanju razvoja softvera. Iako postoje različite prakse, metodologije i alati povezani s Agile, one same po sebi nisu okretni. Agile se bavi prihvaćanjem fleksibilnosti i prilagodljivosti u procesu razvoja.

Što je Scrum?

Scrum je okvir unutar agilne metodologije koja omogućuje timovima da učinkovito isporučuju projekte. Sastoji se od tri glavne uloge: Vlasnik proizvoda, Scrum Master i tim. Vlasnik proizvoda definira funkcionalnosti potrebne u proizvodu, dok Scrum Master djeluje kao vođa poslužitelja, osiguravajući da tim i proces rade nesmetano. Tim, koji se sastoji od programera, testera, pisaca i drugih zaposlenika, radi u suradnji na isporuci proizvoda.

Tko bi trebao pohađati ovaj tečaj?
Ovaj je tečaj prikladan za Scrum Masters, vlasnike proizvoda, članove tima, poslovne dionike ili sve koji žele dobiti sveobuhvatno razumijevanje Scruma. Ako se pripremate za Scrum Master certifikat ili bilo koji drugi Scrum certifikat, ovaj će tečaj pružiti potrebno znanje i pripremu.

Što ćete naučiti?
U ovom ćete tečaju naučiti:
– Potpuni prikaz Scruma, uključujući njegove događaje, radove, pravila i artefakte.
– Povijest Scruma i njegova evolucija.
– Ispravna terminologija i upotreba Scruma kako je definirano u vodiču za Scrum.
– Priprema za Scrum certifikate, poput PSM1.
– Kako usvojiti agilni način razmišljanja i donositi informirane odluke na temelju agilnih vrijednosti i načela.
– Kako postati učinkovit Scrum.

Resursi za tečajeve

Ovaj je tečaj stvoren korištenjem resursa i materijala pouzdanih izvora kao što su Scrum Guide, Agilemanifesto.org, Agile Alliance, kao i SmartSheet, Matrix Resources i manje tvrtke. Priča o ovom tečaju pružila je Marie Tavernier, a prezentaciju je dizajnirao Laique Alhassan.

Pridružite nam se u sveobuhvatnoj Scrum Master obuci i otključajte svoj potencijal u Agile softverskom razvoju i Scrum Framework -u. Upišite se sada i krenite na transformativno putovanje učenjem!

Scroll to Top