Tečaj upravljanja dionicima: Identifikacija ciljeva i dionika

“” ”

Upravljanje dionicima: Cilj i identifikacija dionika

Poboljšajte svoje vještine upravljanja projektima solidnom bazom

*** Preuzeto – pogledajte sve izvanmrežne videozapise ***

Tražite li smjernice o tome kako prepoznati i odrediti prioritete svojim dionicima? Želite li pronaći dublje značenje u svojim radnim ciljevima i uspostaviti učinkovite odnose kako biste ih postigli? Ne gledajte više.

U ovom ćete se tečaju ukrcati na putovanje kako biste otkrili vlastite ciljeve i dionike. Istražit ćemo zamršenu vezu između njihovih osobnih težnji i radnih ciljeva, što će poslužiti kao osnova za njihovo napore u upravljanju dionicima. Kroz ovaj tečaj pratit će vas kolega voditelj projekata, koji će podijeliti svoja iskustva i uvide u prepoznavanje pravih dionika.

Tijekom ovog uvodnog tečaja ćete:

– Otkrijte kako radni ciljevi mogu imati osobno značenje
– Identificirati dionike koji mogu pridonijeti ili ometati vaš napredak
– Poboljšajte svoje organizacijske vještine vrijednim alatima za izgradnju odnosa sa dionicima
– Primite potvrdu o završetku

Naši tečajevi osmišljeni su tako da pružaju sažet i informativna predavanja koja vam pružaju znanje koje vam je potrebno za optimizaciju procesa upravljanja dionicima i postizanje izvanrednih rezultata. Uključujemo brojne primjere i praktične aktivnosti kako bismo osigurali da učinkovito možete primijeniti svoje nove vještine.

Na kraju ovog tečaja utvrdit ćete značajan cilj i relevantne dionike povezane s njim. Istraživanje i eksperimenti pokazali su da pojedinci koji počinju sa značajnim i dobro definiranim ciljem vjerojatnije su uspjeti u svojim projektima, postići svoje ciljeve i postići podršku dionika, čak i kad se suočavaju s izazovima na tom putu. Po završetku svih predavanja dobit ćete potvrdu o završetku. Kao dodatni bonus, Diego i ja pripremili smo malo iznenađenje za vas.

Započnimo ovo uzbudljivo putovanje zajedno!

Tko može imati koristi od ovog tečaja:

– Programeri i softverski profesionalci u potrazi za napredovanjem u karijeri
– Voditelji projekata
– Vođe
– Timovi za upravljanje promjenama
– Profesionalci za komunikaciju

Ovaj tečaj obuhvaća promjenu paradigme za koje je možda potrebno neko vrijeme da se u potpunosti shvate. Promjena leži u razumijevanju da radne ciljeve i dionici ne nameću vanjski čimbenici; Odredite ih vi. Ako vaš pristup tim aspektima nije usklađen s vašim životnim ciljevima i općim težnjama, oni zapravo nisu njihovi ciljevi, a ni dionici povezani s njima nisu baš vaši.

Svatko ima ciljeve jer predviđaju da će postizanje tih ciljeva donijeti pozitivne emocije u njihov život, poput osjećaja postignuća, pripadnosti, financijske stabilnosti, više slobodnog vremena ili prepoznavanja. Bez jasnog razumijevanja emocija koje želite uzgajati u svom životu, postaje izazovno biti strateški uključen u dionike. Možete pronaći energiju na frustrirajuće dionike umjesto na one koji vam donose radost i voze prema svojim ciljevima.

Posvetite trenutak da razmišljate o ovoj promjeni paradigme. Ako ona odjekuje s vama, pokušajte. Doživite poboljšanja u vašoj isporuci, povećanje uspjeha vaših ideja i prijedloga i poboljšani osjećaj lakoće i postignuća u vašem radu. Što morate izgubiti istraživanjem ovog pristupa? Često je razlog zašto ne vidimo rezultate u našem učenju taj što ne vjerujemo dosljedno primjenjujući nova znanja i procjenjujemo njegov utjecaj s vremenom. Imajte to na umu upuštanjem u ovo transformacijsko putovanje.

Što ćete naučiti:

– Saznajte kako uskladiti osobne ciljeve s radnim ciljevima i KPIS -om
– Identificirati dionike koji mogu podržati ili ometati vaš napredak
– Identificirajte zajedničke ciljeve između vas i vaših dionika
– Poboljšajte svoje organizacijske vještine vrijednim alatima za izgradnju odnosa sa dionicima

Scroll to Top