Tečaj planiranja događaja: Saznajte kako planirati sjajan događaj

“” ”

Planiranje događaja: Saznajte kako planirati uspješan događaj

Kako stvoriti plan upravljanja događajima i impresionirati svog službenika za licencu

Jeste li zainteresirani za organiziranje nezaboravnog događaja ili festivala? Ako je tako, došli ste na pravo mjesto! Planiranje događaja za veliku gužvu može biti neodoljivo, ali s pravom orijentacijom možete uspjeti. Kao bivši učitelj sveučilišta, odredio sam svoje studente da organiziraju festival u zajednici i svjedočim njegovoj strasti, kreativnosti i entuzijazmu. Međutim, suočili su se s izazovom kada je u pitanju komunikacija s službenikom za dozvolu i dozvolu. Što planer događaja treba uključiti u svoj plan kako bi impresionirao ove zaposlenike? Dobrodošli na radionicu za planiranje događaja!

U ovoj sveobuhvatnoj radionici naučit ćete kako stvoriti učinkovit plan upravljanja događajima koji će impresionirati vašeg službenika za licencu. Podijeljena u 13 odjeljaka, ova radionica više od 13 sati pokriva sve što trebate znati o planiranju vašeg događaja. Od istraživanja svoje ciljne publike do dobivanja dozvola, dozvola i osiguranja za festivale, vodit ćemo je u svakoj fazi procesa. Osim toga, naučit ćete o aspektima zdravlja i sigurnosti, marketinga i sponzorstva događaja, proizvodnje događaja, ugovora i akvizicija, te istraživanje i dizajn mjesta.

Kako bi pružili vrijedne informacije, ova radionica uključuje udžbenike, prezentacije, vježbe i intervjue s iskusnim događajima i festivalima. Dobit ćete dublje razumijevanje ove nevjerojatne industrije kroz ove intervjue. Ne vjerujte samo u naše riječi, evo što su neki od naših prethodnih učenika rekli:

“Struktura i sadržaj tečaja su izvrsni. Praktični primjeri i intervjui s profesionalcima u industriji su nevjerojatno korisni. Toplo preporučujem ovu radionicu.” – Emma Thompson

“Kao koordinator događaja i planer vjenčanja, ovaj je tečaj bio neprocjenjiv za poboljšanje mog poslovanja. Instruktor pruža pravovremene i relevantne upute o učinkovitoj organizaciji događaja. Naučio sam puno na ovom tečaju. Hvala!” – Samantha Johnson

Kroz radionicu ćemo se odnositi na stručnjake u industriji, poput munje u boci, glazbenog festivala Shambhala, glazbenog festivala Stern Grove, Alliance za politiku droge, gospodo na cesti, KLEAN KANTEEN i ONE RFID tehnološka kompanija. Također ćemo ugraditi materijale za čitanje kao što su vodič za sigurnost događaja i Sigurnosni vodič na sportskim stadionima u nastavni plan i program.

Na kraju ove radionice jasno ćete razumjeti što je potrebno za planiranje i proizvodnju uspješnog događaja ili festivala. Moći ćete napisati sveobuhvatni plan upravljanja događajima koji je u skladu s propisima koje su utvrdile lokalne vlasti. Ako ste strastveni za događaje i festivale, sanjajte o organiziranju vlastitog događaja ili težite da budete producent događaja, ova je radionica namijenjena za vas!

Često postavljana pitanja

1. Mogu li vas kontaktirati ako imate bilo kakvih pitanja o sadržaju tečaja?
Zasigurno! Ovdje sam da pomognem. Možete me kontaktirati e -poštom na [email protected] i odgovorit ću na vašu e -poštu što je prije moguće.

2. Je li ova radionica za planiranje događaja korisna samo za planiranje festivala?
Ne, ova je radionica korisna za planiranje bilo koje vrste događaja. Obuhvaća širok spektar predmeta koji će imati koristi od svih planera događaja. Međutim, imajte na umu da je fokus na pisanju plana upravljanja događajima. Ako planirate vjenčanje ili događaj koji ne zahtijeva licence ili dozvole, ova radionica možda neće biti potrebna.

3. Zašto ovaj tečaj ima tako pristupačnu cijenu u usporedbi s drugim internetskim tečajevima?
Vjerujem da je ova radionica postala dostupna svima koji sanjaju o organiziranju svog prvog događaja. Moj je cilj naučiti vas temeljima planiranja događaja bez financijskog preopterećenja. Radionica se cijene samo 50 USD, što uključuje više od 13 sati sadržaja, intervjue sa stručnjacima u industriji i mogućnost personaliziranih vodiča na zahtjev.

Ne propustite ovu priliku da naučite kako planirati, organizirati i proizvesti uspješan događaj. Pretplatite se danas i pridružite se događaju učitelja događaja!

Što ćete naučiti

– Kako napisati učinkovit i uvjerljiv plan događaja
– Važnost svakog elementa u planiranju i proizvodnji događaja

Scroll to Top