Tečaj zahtjeva za građevinske zahtjeve – Kvantifikacija zahtjeva za poremećaje Vol 1 od 2

“” ”

Građevinske kondenzije-Kvalifikacija zahtjeva za poremećaje Vol 1 od 2

Ovaj tečaj (1. dio od 2) je napredni bootcamp, zasnovan na radionicama, intenzivan u pogledu dokazivanja i cijena poremećaja u cijenama

Svezak 1 dajte mi oko 90 minuta vašeg vremena i pokazat ću vam kako prepoznati, dokazati i odrediti cijene poremećaja. Ovaj se glavni tečaj sastoji od 2 svezaka: građevinske kondecije-kvaliteta zahtjeva za poremećaje vol. 1 i kondicioniranja reindikacija građevinarstva Vol 2. Omogućit će napredna znanja, specijalizaciju i praktične alate za pripremu kvantnih izračunavanja za poremećaje.

UVOD

Poduzimanje i određivanje cijena tvrdnji o poremećaju mogu biti nevjerojatno izazovni i složeni.

Na primjer, pretpostavimo da građevinska tvrtka izgubi 10 000 USD u građevinskoj aktivnosti zbog “razornog događaja zahtjeva”. Pod pretpostavkom da projekt ima maržu dobiti od 5%, tvrtka bi morala ostvariti dodatni prihod od 200 000 USD samo kako bi nadoknadila ovaj gubitak.

Neki razorni događaji, poput onog gore opisanog, mogli bi ukloniti profit od projekta. Bez odgovarajućeg oporavka putem zahtjeva za poremećaje, takvi bi gubici mogli rezultirati bankrotom poslovanja.

Ova glavna radionica osposobit će vas kako koristiti međunarodno priznata načela za praćenje, praćenje i stvaranje zahtjeva za poremećaje kako biste uspješno povratili gore spomenute gubitke.

Program tečaja

Uvod: Revizija ugovorne baze koja stoji iza tvrdnji o poremećaju i demonstraciji slučaja/radionice Real -World u MS Excel
Metodologije: IN -Depth Revizija nekoliko priznatih metodologija koje se koriste za dokazivanje zahtjeva za poremećaje
Napredne kvantne radionice (MS Excel): Nekoliko radionica o tome kako dokazati i zahtijevati poremećaje cijena, uključujući:
5 sveobuhvatnih/naprednih radionica o tome kako dokazati i cijene cijene poremećaja
Izolirajući elementi rada, opreme i materijala za pripremu neovisnog i međusobno isključivog kvanta za zahtjeve za poremećaje
Savjet kako obraniti analizu protiv protivljenja od stručnjaka
Praktične metode kako izračunati budući utjecaj poremećaja u građevinskim operacijama
Analiza kašnjenja: Priprema ne -kritičke analize kašnjenja (u MS Excel) koja bi pokazala utjecaj zahtjeva za poremećaje na projektni program.
Strategije zahtjeva za poremećaje: Priprema i obrana
Analiza sudske prakse/objavljena tijela: Pregled međunarodne jurisprudencije i objavljenih tijela vezanih za poremećaje
Model za kvantifikaciju poremećaja (MS Excel): Sudionici će dobiti nekoliko potpuno detaljnih radionica o tvrdnjama o poremećaju MS Excel, koje se u svojim projektima mogu koristiti kao model za stvaranje novih zahtjeva za poremećaje
Model za pripovijest o tvrdnjama (MS Word): Priprema narativa o tvrdnjama za tvrdnju o poremećaju; bit će osiguran uzorak zahtjeva za poremećaj

Jer tko je ovaj tečaj i zašto vam treba?

Ovaj je tečaj ključan za sve građevinske stručnjake koji su zainteresirani za učenje kako pripremiti napredne kvantne proračune za zahtjeve za poremećaje.

Glavne tvrtke za izgradnju i savjetovanje uvijek traže profesionalce s iskustvom u tvrdnjama.

Kao kvant zahtjeva, imate potencijal za rad širom svijeta i zaraditi plaće u rasponu od 20 do 50 000 USD mjesečno … Porez -slobodan u nekim zemljama.

Rezultat tečaja

Kada završite ovaj glavni tečaj, poduzet ćete veliki korak da postanete kvantni savjetnik za tvrdnje i, kao što vjerojatno znate, ovo je vrlo profitabilna karijera.

Stoga pregledajte program tečaja, pogledajte uzorke videozapisa i izazovite se da donesete odluku koja će vam pozitivno prekinuti život i podići karijeru na novu razinu.

Što ćete naučiti

Definitivni i master tečaj orijentiran na radionicu o tvrdnjama o poremećaju
Ovaj je tečaj ključan za sve građevinske stručnjake koji su zainteresirani za učenje kako pripremiti napredne kvantne proračune za zahtjeve za poremećaje
Glavne tvrtke za izgradnju i savjetovanje uvijek traže profesionalce s iskustvom u tvrdnjama
Kada završite ovaj glavni tečaj, poduzet ćete veliki korak da postanete kvantni savjetnik za tvrdnje i, kao što vjerojatno znate, ovo je vrlo profitabilna karijera.
“” “

Scroll to Top