Tijek pretvaranja vašeg PMO -a u agilnu organizaciju

“” ”

Pretvorite svoj ured za upravljanje projektima (PMO) u agilnu organizaciju

Otkrijte prednosti usvajanja Agile Project Management

Pripremite se za revoluciju isporuke i poslovanja svojih projekata! Ovaj sveobuhvatni tečaj eLearning -a pružit će vam duboko razumijevanje agilnog razmišljanja, vrijednosti, načela i metoda. Također ćete naučiti kako započeti i operacionalizirati svoju agilnu transformaciju.

Zašto odabrati naš agilni PMO tečaj?

Naš je tečaj osmišljen kako bi podržao pojedince i organizacije u razumijevanju agilnog mentaliteta i načela. Primjenom ovih koncepata, svoj PMO možete pretvoriti u agilni PMO, dajući mu neviđenu moć za uspješan razvoj i isporuku u raznim industrijama.

Što ćete naučiti

– Nabavite u -septo razumijevanje agilnog razmišljanja, principa i metoda
– Saznajte kako primijeniti okretne koncepte kako biste pretvorili svoj PMO u agilni PMO
– Otkrijte okvire, metode, alate i tehnike za učinkovito planiranje i održavanje promjena kvalitete
– Shvatite ulogu i odgovornosti agilnog PMO -a
– Naučite najbolje prakse za upravljanje uspješnim agilnim PMO -om
– Koristite agilne pristupe i metode na skali za postizanje poslovnih ciljeva
– Uspostavite parametre kontinuiranog poboljšanja i upravljajte svojim Agile PMO

Tko bi trebao pohađati ovaj tečaj?

Ovaj je tečaj prikladan svima koji žele svoju organizaciju pretvoriti u okretniju organizaciju. Bez obzira jeste li voditelj projekta, vođa tima ili dio projektne organizacije, ovaj će tečaj pružiti znanje i vještine potrebne za učinkovito primjenu agilnih praksi.

Kontinuirani profesionalni razvoj

Kada završite ovaj tečaj, dobit ćete 5 PDU/CPD kredita koji se mogu primijeniti na certifikate kao što su PMP, PMI-ACP, Prince2 i Prince2 Agile. Osim toga, ove kredite možete koristiti u skladu s potrebnim obrazovnim satima za PMP i PMI-ACP ispite.

Pratite nas na Agile Journey

Zapamtite, okretnost nije odredište, već putovanje. Uzbuđeni smo što ćemo krenuti na ovo putovanje s vama i pomoći vam da vam transformacija bude uspješna u agilni PMO! Za više informacija o tome kako registrirati svoje PDU ili bilo koja druga pitanja, obratite se našem treneru i učenju stratega Christine Aykac. Sretno u vašoj transformaciji u agilni PMO!

Scroll to Top