Napredni tečaj rasporeda izgradnje s Primavera P6 Professional

Napredni raspored rasporeda s proljetnim P6 Professional

Napredno putovanje u provedbi proljeća za izgradnju mostova

Dobrodošli na naš napredni i jedinstveni internetski tečaj na Primavera P6 Professional. Ovaj je tečaj posebno osmišljen za pružanje praktične aplikacije za upravljanje projektima pomoću Primavera P6. Kroz ovaj tečaj krenut ćete u napredno putovanje u provedbi proljeća za izgradnju mostova, pokrivajući sve aspekte od A do Z.

Naš tečaj započinje sveobuhvatnim pregledom opsega rada i napredovanju kako bismo stvorili konsolidirani raspored mosta. Na kraju ovog tečaja imat ćete znanje i vještine za stvaranje i organiziranje projekata, kontrolu pristupa projektima, učinkovito upravljanje resursima i uspješno planirati, nadzirati i kontrolirati građevinske projekte.

Bilo da radite za malu ili veliku tvrtku, ovaj će vas tečaj upoznati s terminologijom upravljanja projektima i Konceptima Primavera P6. Postat ćete stručnjak za građevinski raspored pomoću moćnog softvera Spring P6.

Nakon uspješnog završetka ovog tečaja, bit ćete opremljeni mogućnošću stvaranja i ažuriranja rasporeda, upravljanja aktivnostima, uspostavljanja i održavanja osnovnih linija, raspoređivanja resursa, analize dodane vrijednosti S krivulje, generiranja izvještaja, ispisanja dokumenata i rješavanja problema kompleksa problema U proljeće P6. Pored toga, dobit ćete znanje o globalnim promjenama u softveru, kodovima aktivnosti, proljetnim funkcijama i još mnogo toga.

Što ćete naučiti

  • Napredni raspored, proračun i vrijednost -dodatno upravljanje u najnovijoj verziji Oracle Spring P6
  • Obuka uživo u P6 softveru za planere, programere i profesionalne menadžere projekata
  • Stvorite kompletan raspored izgradnje mosta od početka do kraja
  • Analiza vrijednosti u Primavera P6 i ključni pokazatelji performansi
Scroll to Top