Tečaj Vodiča za popravak: Kako ponovno pokrenuti svoj tim Scrum 2023

“” ”

Vodič za rješenje Agile Scrum: Ponovno pokretanje Scrum 2023

Vaš nezamjenjivi partner za rješavanje Scrum izazova

Suočavate li se s poteškoćama u provedbi Scruma? Savladavanje okvira Scrum može biti zastrašujući zadatak i brojne prepreke mogu poremetiti vaš napredak. Dok se većina tečaja fokusira na podučavanje osnovnih koncepata Scruma, naš sveobuhvatni “vodič za rješavanje problema” udružuje vas sa znanjem i strategijama za prevladavanje najsloženijih stvarnih problema u stvarnom svijetu. Pomoću ovog vodiča možete usmjeriti svoj tim na pravi put, omogućujući im da učinkovito i brzo isporučuju visokokvalitetne proizvode.

Što ćete dobiti od ovog tečaja

Ovaj je tečaj pažljivo razrađen na temelju mog opsežnog iskustva rada s Agile timovima širom svijeta. Zamišljen je kao praktično iskustvo učenja, kombinirajući teoriju s praktičnim vježbama koje ćete izvoditi u svojoj radnoj knjizi. Kada se upišete na ovaj tečaj, hoćete:

– Identificirati i brzo riješiti probleme prije nego što utječu na produktivnost.
– Pristupite raznim praktičnim aktivnostima za procjenu i rješavanje problema sa svojim timom.
– energizirati i poboljšati suradnju između članova tima.
– Sudjelujte u praktičnim vježbama, uključujući procjenu zrelosti vašeg tima, aktivnosti izgradnje tima, retrospektive sprinta, uvrštavanje u popis proizvoda i još mnogo toga.

Zašto vam treba vodič za rješenje problema s Scrum?

Agile Scrum je vrijedan okvir zbog svoje fleksibilnosti i lagane prirode. Iako pruža bazu vrijednosti i praksi, ne pokriva sve korake potrebne za uspješan razvoj i pokretanje proizvoda. Očekuje se da će timovi prilagoditi Scrumov okvir kako bi se prilagodili svojim jedinstvenim okruženjima. Međutim, mnogi se timovi suočavaju s poteškoćama u dva ključna područja: 1) Pridržavajte se vrijednosti Scrum i 2) usvajanje komplementarnih praksi.

Pa kako se možete nositi s tim izazovima? Jednostavno kopiranje prakse iz drugih timova nije održivo rješenje u području u kojem prevladavaju kontraproduktivne prakse. Ovaj će tečaj voditi vaš tim u osnivanju najboljih praksi i riješiti postojeće probleme, stavljajući vas na pravi put za uspjeh.

Upišite se sada i poboljšajte svoje vještine rješavanja problema s problemima

Kada se upišete na ovaj tečaj, hoćete:

– Prepoznati rane znakove neučinkovitih praksi.
– Otkrijte sustavni pristup razbijanju loših navika Scruma.
– Imajte pristup mnoštvu praktičnih aktivnosti za prepoznavanje i rješavanje problema unutar vašeg tima.
– Steknite vještine koje se mogu odmah primijeniti na vaše radno okruženje, s uključenim 10 praktičnih vježbi.
– Naučite kako koristiti “Scrum vrijednosti” kao alat za donošenje odluke u svakodnevnim operacijama.

Pridružite nam se sada i napravite prvi korak da postanete stručnjak za rješavanje problema. Radujem se što ćemo vas vidjeti na tečaju!

Scroll to Top